reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
o rany ale sie najdlam
najpierw obiad, potem czeresnie a teraz truskawy i zaraz pekne
siadlam juz na mecz i znowu nie przeczytalam co pisalyscie, moze w miedzyczasie
najpierw obiad, potem czeresnie a teraz truskawy i zaraz pekne
siadlam juz na mecz i znowu nie przeczytalam co pisalyscie, moze w miedzyczasie
A u nas codziennie lecą mecze, ale w sumie całkiem miło mi się nawet ogląda mimo, że też jakimś specjalnym kibicem nie jestem:-)
Ja właśnie najadłam się mufinkami z kawałkami czekolady, ale aż wstyd się przyznać, były zrobione z gotowego proszku z pudełka
Verita witaj
Mimii uważaj na siebie, mam nadzieję że jest już lepiej.
Ja właśnie najadłam się mufinkami z kawałkami czekolady, ale aż wstyd się przyznać, były zrobione z gotowego proszku z pudełka
Verita witaj
Mimii uważaj na siebie, mam nadzieję że jest już lepiej.
jutrzenka
ja z glukoza zrobie tak ze sobie w domu wycisne ale najpierw wymieszam i sprobuje, jak bedzie mi sie cofac to wleje cytryne. Wielu lekarzy mowi ze mozna pol, ze cytryna nie obniza cukru wiec mysle ze mozna
co do obslugi chlopcow to jak z duzymi dajecie rade to i za malymi dacie . Dziala tak samo tylko rozmiar mnieszy
MAjeczka no brawo za odwage, beda z Ciebie ludzie ;-);-).
A co to za roznica cy 50 czy 75 mozna z cytryna?? To taka sama glukoza w koncu
Sandy zdrowka Wam zycze
Malinova o matko to niezle. Ja na szczescie nie bywam na poczcie praktycznie wcale
Patrycja jeszcze ja bede miala w domu 6 jajek z wyjatkiem tych w lodowce ;-)
Mimii gratulacje
i tyle wymyslilam
dobra ogladam mecz
Polska!!!!!! bialo czerwoni !!!!
co do obslugi chlopcow to jak z duzymi dajecie rade to i za malymi dacie . Dziala tak samo tylko rozmiar mnieszy
MAjeczka no brawo za odwage, beda z Ciebie ludzie ;-);-).
A co to za roznica cy 50 czy 75 mozna z cytryna?? To taka sama glukoza w koncu
Sandy zdrowka Wam zycze
Malinova o matko to niezle. Ja na szczescie nie bywam na poczcie praktycznie wcale
Patrycja jeszcze ja bede miala w domu 6 jajek z wyjatkiem tych w lodowce ;-)
Mimii gratulacje
i tyle wymyslilam
dobra ogladam mecz
Polska!!!!!! bialo czerwoni !!!!
jutrzenka
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kończę filologię polską ze specjalizacją medialną :-) Może mało przyszłościowe, ale podobało mi się :-)
Oj to porwałaś się na to co ja.Witaj w klubie;-);-)
Verita witaj u nas:-)
Ja siadłam bo od 16 maluje ścianę i Kubuś już jest kończę teraz Hefalumpa, ale niestety zabrakło mi farby białej i zonk. Jutro muszę kupić kolejne opakowanie Ale może nawet dobrze bo już sił nie miałam
jutrzenka
reklama
mimii
Fanka BB :)
Z tym bólem brzucha to powiem Wam, że i ja się wystraszyłam, zrobił się twardy i ciągnął mnie ze wszystkich stron. Ale na szczęście nospa i leżenie szybko pomogły. Za to dodatkowo dopadła mnie chyba zgaga Całe szczęście, że Mała bryka jak szalona, aż brzuch mi podskakuje. Nawet Oluś to zauważył, a śmiał się z tego Od razu spojrzał na swój brzuch i powiedział, że on też chce żeby dzidzia i u niego tak skakała I biedak obejrzał pierwszą połowę, dotrwał do gola Polaków i patrzę, a on śpi.
Mamba, to możemy sobie przybić piątkę :-) I już jestem ciekawa, jak tam Twoje dzieło :-)
Mamba, to możemy sobie przybić piątkę :-) I już jestem ciekawa, jak tam Twoje dzieło :-)