reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
o rany ale sie najdlam :baffled:

najpierw obiad, potem czeresnie a teraz truskawy :baffled: i zaraz pekne

siadlam juz na mecz i znowu nie przeczytalam co pisalyscie, moze w miedzyczasie

Ze mnie też żaden kibic...aczkolwiek ostatnio nawet z przyjemnością oglądałam pierwszy meczyk.
TV włączone, kciuki zaciśniete!

A u nas codziennie lecą mecze, ale w sumie całkiem miło mi się nawet ogląda mimo, że też jakimś specjalnym kibicem nie jestem:-)
Ja właśnie najadłam się mufinkami z kawałkami czekolady, ale aż wstyd się przyznać, były zrobione z gotowego proszku z pudełka:-D
Verita witaj
Mimii uważaj na siebie, mam nadzieję że jest już lepiej.

ja z glukoza zrobie tak ze sobie w domu wycisne ale najpierw wymieszam i sprobuje, jak bedzie mi sie cofac to wleje cytryne. Wielu lekarzy mowi ze mozna pol, ze cytryna nie obniza cukru wiec mysle ze mozna

co do obslugi chlopcow to jak z duzymi dajecie rade to i za malymi dacie :-D:-D:-D:-D. Dziala tak samo tylko rozmiar mnieszy :-D:-D

MAjeczka no brawo za odwage, beda z Ciebie ludzie ;-);-):-D:-D.
A co to za roznica cy 50 czy 75 mozna z cytryna?? To taka sama glukoza w koncu

Sandy zdrowka Wam zycze

Malinova o matko to niezle. Ja na szczescie nie bywam na poczcie praktycznie wcale

Patrycja jeszcze ja bede miala w domu 6 jajek z wyjatkiem tych w lodowce ;-):-D

Mimii gratulacje

i tyle wymyslilam

dobra ogladam mecz

Polska!!!!!! bialo czerwoni !!!!

Kończę filologię polską ze specjalizacją medialną :-) Może mało przyszłościowe, ale podobało mi się :-)

Oj to porwałaś się na to co ja.Witaj w klubie;-);-)
Verita witaj u nas:-)
Ja siadłam bo od 16 maluje ścianę i Kubuś już jest kończę teraz Hefalumpa, ale niestety zabrakło mi farby białej i zonk. Jutro muszę kupić kolejne opakowanie:crazy: Ale może nawet dobrze bo już sił nie miałam :sorry2:

reklama
Z tym bólem brzucha to powiem Wam, że i ja się wystraszyłam, zrobił się twardy i ciągnął mnie ze wszystkich stron. Ale na szczęście nospa i leżenie szybko pomogły. Za to dodatkowo dopadła mnie chyba zgaga :baffled: Całe szczęście, że Mała bryka jak szalona, aż brzuch mi podskakuje. Nawet Oluś to zauważył, a śmiał się z tego :-D Od razu spojrzał na swój brzuch i powiedział, że on też chce żeby dzidzia i u niego tak skakała :-D I biedak obejrzał pierwszą połowę, dotrwał do gola Polaków i patrzę, a on śpi.

Mamba, to możemy sobie przybić piątkę :-) I już jestem ciekawa, jak tam Twoje dzieło :-)

Do góry