reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
o rany ale sie najdlam :baffled:

najpierw obiad, potem czeresnie a teraz truskawy :baffled: i zaraz pekne

siadlam juz na mecz i znowu nie przeczytalam co pisalyscie, moze w miedzyczasie

Ze mnie też żaden kibic...aczkolwiek ostatnio nawet z przyjemnością oglądałam pierwszy meczyk.
TV włączone, kciuki zaciśniete!

A u nas codziennie lecą mecze, ale w sumie całkiem miło mi się nawet ogląda mimo, że też jakimś specjalnym kibicem nie jestem:-)
Ja właśnie najadłam się mufinkami z kawałkami czekolady, ale aż wstyd się przyznać, były zrobione z gotowego proszku z pudełka:-D
Verita witaj
Mimii uważaj na siebie, mam nadzieję że jest już lepiej.

ja z glukoza zrobie tak ze sobie w domu wycisne ale najpierw wymieszam i sprobuje, jak bedzie mi sie cofac to wleje cytryne. Wielu lekarzy mowi ze mozna pol, ze cytryna nie obniza cukru wiec mysle ze mozna

co do obslugi chlopcow to jak z duzymi dajecie rade to i za malymi dacie :-D:-D:-D:-D. Dziala tak samo tylko rozmiar mnieszy :-D:-D

MAjeczka no brawo za odwage, beda z Ciebie ludzie ;-);-):-D:-D.
A co to za roznica cy 50 czy 75 mozna z cytryna?? To taka sama glukoza w koncu

Sandy zdrowka Wam zycze

Malinova o matko to niezle. Ja na szczescie nie bywam na poczcie praktycznie wcale

Patrycja jeszcze ja bede miala w domu 6 jajek z wyjatkiem tych w lodowce ;-):-D

Mimii gratulacje

i tyle wymyslilam

dobra ogladam mecz

Polska!!!!!! bialo czerwoni !!!!

Kończę filologię polską ze specjalizacją medialną :-) Może mało przyszłościowe, ale podobało mi się :-)

Oj to porwałaś się na to co ja.Witaj w klubie;-);-)
Verita witaj u nas:-)
Ja siadłam bo od 16 maluje ścianę i Kubuś już jest kończę teraz Hefalumpa, ale niestety zabrakło mi farby białej i zonk. Jutro muszę kupić kolejne opakowanie:crazy: Ale może nawet dobrze bo już sił nie miałam :sorry2:

reklama
Z tym bólem brzucha to powiem Wam, że i ja się wystraszyłam, zrobił się twardy i ciągnął mnie ze wszystkich stron. Ale na szczęście nospa i leżenie szybko pomogły. Za to dodatkowo dopadła mnie chyba zgaga :baffled: Całe szczęście, że Mała bryka jak szalona, aż brzuch mi podskakuje. Nawet Oluś to zauważył, a śmiał się z tego :-D Od razu spojrzał na swój brzuch i powiedział, że on też chce żeby dzidzia i u niego tak skakała :-D I biedak obejrzał pierwszą połowę, dotrwał do gola Polaków i patrzę, a on śpi.

Mamba, to możemy sobie przybić piątkę :-) I już jestem ciekawa, jak tam Twoje dzieło :-)

Do góry