reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

ja z siebie tez jestem dumna, ze sie odważyłam :-D
Też jestem z Ciebie dumna! I zgadzam się z dziewczynami, najważniejsze to mówić o co chodzi. Bo konflikty najczęściej powstają nie dlatego, że jest jakaś kwestia do rozwiązania, tylko dlatego, że ludzie nie są szczerzy, ściemniają i liczą, że im się upiecze.

Dla przypomnienia wstawiam link z obrazowym pokazaniem co się dzieje z wnętrznościami w czasie ciąży..
Museum of Science and Industry | Make Room for Baby
Ale super ta wizualizacja, nieźle już nam się wnętrzności poprzesuwały:szok:
Wiedzieć to jedno (w końcu jakieś resztki zdrowego rozsądku po ciężkiej walce z hormonami jednak ocalały), ale zobaczyć to coś zupełnie innego.

reklama
witam

mimii - gratuluję zdanego egzaminu i kciuki za obronę, ja się broniłam 3 razy i za każdym razem był stres pomimo że w zasadzie to taka formalność
Patrycja - gratuluję synka:-)

chciałam coś jeszcze komuś napisać ale póki dobrnęłam do końca to zapomniałam kto co pisał, więc napiszę tak ogólnie

meczyk jak najbardziej będziemy oglądać - synuś chyba już się doczekać nie może bo od 15 równo kopie, zobaczymy czy i na tym meczu Polski będzie szalał

ja dziś też cały dzień w biegu, najpierw z siostrą i jej córami u lekarzy, później zaliczona galeria i kupionych parę drobiazgów dla maluszka, później na szybkiego w domu obiadek, pół godzinki relaksu i zakupy spożywcze, a teraz już padam z nóg a jeszcze ogarnąć kuchnię muszę:dry:

i to chyba tyle bo jeszcze pozostałe wątki muszę ogarnąć

DO BOJU ORŁY DO BOJU, hehe

A mnie po tym dzisiejszym stresie i lataniu po bibliotekach i na pociąg tak zaczął brzuch boleć :-( Wysłałam męża do apteki po nospę, bo już nawet nie miałam. Poleżałam z godzinkę i już czuję, że jest lepiej.

U nas też wszyscy oglądają mecze. Oluś dzisiaj nawet z moim szwagrem wybudowali stadion z klocków lego i od rana grają mecz Polska-Rosja. Olek jest Polską i za każdym razem wygrywa z wujkiem :-) Zobaczymy jak będzie na prawdę :-)

Dzień dobry
Majeczka gratuluję rozmowy z szefową,dobrze,że powiedziałaś o wolnym
Patrycja witaj w gronie mam chłopców.
Co do pielęgnacji to raczej dziewczynki wymagają większej ,chłopcom później trzeba siusiaki ściągać ,ale to pikuś :tak:

My jesteśmy z moim m ponad 10lat,a po ślubie jesteśmy ponad 6lat.
Glukozę ja będę mogła wypić w domku ,a później na badanie pojadę.

Czy Wy też czujecie się jak słonice?Ja już mam problem zaprowadzić młodego do p-kola :baffled:

aguga - ale przecież trzeba pobrać krew na czczo najpierw, bo to też jest częścią badania

verita- witaj

mimii - gratuluję egzaminu

ja też mam zamiar powierzyć mężowi opiekę nad siusiakiem Michałka ;-), taki chytry plan

co do meczu - oglądamy wszystkie, choć normalnie nie jesteśmy kibicami, mam nadzieję na remis z Rosją :-0

reklama
Do góry