reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

ja z siebie tez jestem dumna, ze sie odważyłam :-D
Też jestem z Ciebie dumna! I zgadzam się z dziewczynami, najważniejsze to mówić o co chodzi. Bo konflikty najczęściej powstają nie dlatego, że jest jakaś kwestia do rozwiązania, tylko dlatego, że ludzie nie są szczerzy, ściemniają i liczą, że im się upiecze.

Dla przypomnienia wstawiam link z obrazowym pokazaniem co się dzieje z wnętrznościami w czasie ciąży..
Museum of Science and Industry | Make Room for Baby
Ale super ta wizualizacja, nieźle już nam się wnętrzności poprzesuwały:szok:
Wiedzieć to jedno (w końcu jakieś resztki zdrowego rozsądku po ciężkiej walce z hormonami jednak ocalały), ale zobaczyć to coś zupełnie innego.

reklama
witam

mimii - gratuluję zdanego egzaminu i kciuki za obronę, ja się broniłam 3 razy i za każdym razem był stres pomimo że w zasadzie to taka formalność
Patrycja - gratuluję synka:-)

chciałam coś jeszcze komuś napisać ale póki dobrnęłam do końca to zapomniałam kto co pisał, więc napiszę tak ogólnie

meczyk jak najbardziej będziemy oglądać - synuś chyba już się doczekać nie może bo od 15 równo kopie, zobaczymy czy i na tym meczu Polski będzie szalał

ja dziś też cały dzień w biegu, najpierw z siostrą i jej córami u lekarzy, później zaliczona galeria i kupionych parę drobiazgów dla maluszka, później na szybkiego w domu obiadek, pół godzinki relaksu i zakupy spożywcze, a teraz już padam z nóg a jeszcze ogarnąć kuchnię muszę:dry:

i to chyba tyle bo jeszcze pozostałe wątki muszę ogarnąć

DO BOJU ORŁY DO BOJU, hehe

A mnie po tym dzisiejszym stresie i lataniu po bibliotekach i na pociąg tak zaczął brzuch boleć :-( Wysłałam męża do apteki po nospę, bo już nawet nie miałam. Poleżałam z godzinkę i już czuję, że jest lepiej.

U nas też wszyscy oglądają mecze. Oluś dzisiaj nawet z moim szwagrem wybudowali stadion z klocków lego i od rana grają mecz Polska-Rosja. Olek jest Polską i za każdym razem wygrywa z wujkiem :-) Zobaczymy jak będzie na prawdę :-)

Dzień dobry
Majeczka gratuluję rozmowy z szefową,dobrze,że powiedziałaś o wolnym
Patrycja witaj w gronie mam chłopców.
Co do pielęgnacji to raczej dziewczynki wymagają większej ,chłopcom później trzeba siusiaki ściągać ,ale to pikuś :tak:

My jesteśmy z moim m ponad 10lat,a po ślubie jesteśmy ponad 6lat.
Glukozę ja będę mogła wypić w domku ,a później na badanie pojadę.

Czy Wy też czujecie się jak słonice?Ja już mam problem zaprowadzić młodego do p-kola :baffled:

aguga - ale przecież trzeba pobrać krew na czczo najpierw, bo to też jest częścią badania

verita- witaj

mimii - gratuluję egzaminu

ja też mam zamiar powierzyć mężowi opiekę nad siusiakiem Michałka ;-), taki chytry plan

co do meczu - oglądamy wszystkie, choć normalnie nie jesteśmy kibicami, mam nadzieję na remis z Rosją :-0

reklama
Do góry