reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Kończę filologię polską ze specjalizacją medialną :-) Może mało przyszłościowe, ale podobało mi się :-)

reklama
Mimii gratulacje
Majeczka najlepiej właśnie te sprawy zostawić mężowi.Ja też w czasie kąpieli prosiłam mojego m aby odciągał skórkę i przemywał.
Burza idzie....

Filologię:nerd: Szaleniec jak moja siostra;-) (muszę uważać jak piszę:-p)
Teraz trzymamy kciuki za obronę, a później będziemy świętować:tak:

A co do petycji, to ja się z nią troszkę nie zgadzam. Jest tam wymienione kilka nadprogramowych zakupów, np. chusta (której ceny są zawyżone), krzesełko do karmienia, mata edukacyjna itp.
Wiem, że są to rzeczy potrzebne i ułatwiające życie z maluchem, ale nie są niezbędne.

Ostatnia edycja:
Mimii gratuluję zdanego egzaminu:-) Teraz trzymamy kciuki za obronę &&&&&&&&&&&
Aguga normalnie tak mi humor poprawiłaś:rofl2: To ja też muszę na mężu poćwiczyć pielęgnację męskiego przyrodzenia - będzie zachwycony:-D:-D:-D:-D:-D

hejka

to ze mowilam pobudka to zeby wstawac ale nie musialyscie od razu tyle postow pisac skoro mnie dzis caly dzien nie bylo

pojechalam do pracy, posiedzialam i pogadalam przez 2h.
potem zaliczylam zakupy i wrocilam

zaraz bedziemy jesc obiad wiec teraz nie nadrobie, postaram sie potem doczytac i cos skrobnac

jak nastroje przed meczem, bedziecie ogladac??

Mimi gratuluje zdanego egzaminu!!!

Jutrzenko my bedziemy ogladać nawet znajomi sie zapowiedzieli jednak cos mi się wydaje że w d...ę dostaniemy od Rosjan ale kciuki mocno trzymam za naszych chłopaków!!!

reklama
Do góry