jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej
o rany ile czytania ale dalam rade
Aguga o rany daj troche tej pogody bo u nas ziab a ja tez niedelako Warszawy
Sonka z tą slepotą to cos jak ja. z daleka niewiele zobacze . Mam spory minus. Ale moze mi sie uda kiedys ta operacje zrobic i cofnac wade, tylko narazie kasy brak
PAtrycja to troche blizej mojej strony mieszkasz, ode mnie to jakies 40km
Kaka z tego co wiem to platne
Mimi sciskam kciuki i powodzenia
Maleństwo fajnie
Azorek zdrowka zycze
Portia witaj. Napisz co tam u Ciebie, zaczeliscie juz ponownie staranka??
Sonka ja nie mam brata
Kaka to zalezy u kogo bo u mnie dopiero 334 ale ja mam inne ustawienia, tzn duzo postow na stronie
Majeczka to gratulacje
a czemu sie cytryny nie daje, przeciez glukoza to zawsze taka sama, to sie wg mnie nie zmienia
Netika to zalezy w jakiej przychodni. U nas w laboratoium oczywiscie prywatnym bo skierowanie z wawy nie honoruja w mojej przychodni musze miec swoj plyn gotowy.
co do spakowanej torby to ja w sierpniu zamierzam miec gotową ze wzgledu na moje przeplywy, nie chce nagle sie dowiidziec ze ide rodzic i jestem w lesie. Mam nadzieje ze do sieprnia dociagne
czeresnie w niedziele kupilam po 13 ale i po 18 byly. Te co wzielam to ladne i pyszne. jeszcze mam w lodowce
dla reszty buziaki:-)
o rany ile czytania ale dalam rade
Aguga o rany daj troche tej pogody bo u nas ziab a ja tez niedelako Warszawy
Sonka z tą slepotą to cos jak ja. z daleka niewiele zobacze . Mam spory minus. Ale moze mi sie uda kiedys ta operacje zrobic i cofnac wade, tylko narazie kasy brak
PAtrycja to troche blizej mojej strony mieszkasz, ode mnie to jakies 40km
Kaka z tego co wiem to platne
Mimi sciskam kciuki i powodzenia
Maleństwo fajnie
Azorek zdrowka zycze
Portia witaj. Napisz co tam u Ciebie, zaczeliscie juz ponownie staranka??
Sonka ja nie mam brata
Kaka to zalezy u kogo bo u mnie dopiero 334 ale ja mam inne ustawienia, tzn duzo postow na stronie
Majeczka to gratulacje
a czemu sie cytryny nie daje, przeciez glukoza to zawsze taka sama, to sie wg mnie nie zmienia
Netika to zalezy w jakiej przychodni. U nas w laboratoium oczywiscie prywatnym bo skierowanie z wawy nie honoruja w mojej przychodni musze miec swoj plyn gotowy.
co do spakowanej torby to ja w sierpniu zamierzam miec gotową ze wzgledu na moje przeplywy, nie chce nagle sie dowiidziec ze ide rodzic i jestem w lesie. Mam nadzieje ze do sieprnia dociagne
czeresnie w niedziele kupilam po 13 ale i po 18 byly. Te co wzielam to ladne i pyszne. jeszcze mam w lodowce
dla reszty buziaki:-)