reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

napisałam jej ze w piątek mam kontrole u lekarza i na ten dzień napewno bede miała opieke a ide jutro do kontroli

m mi kazał dzwonic bo on jak miał opieke na mnie po porodzie to musiał wypisac ze nie ma kto sie mną zając

reklama
marta bo on mial na Ciebie a Ty bylas na macierzynskim wiec musial a na opieke nad dzieckiem nie trzeba, to tak jakbys zglaszala " od jutra mam L4" . no ale skoro m Ci kazal to rob jak uwazasz. zebys pozniej nie miala nieprzyjemnosci ze cos kombinujesz bo z gory wiesz ze bedziesz miala opieke. no ale to moje zdanie i obys nie miala konroli przez to.

zadzwoniła i mówi ze ok ze mam im wysłac to a urlop przesówamy i poyem jakby mały nie wyzdrowiał to dalej opieka i dalej wysłac im pocztą a ubezpieczenie mi wysłała o he he he

Anitka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak sie czuejsz?

marta czekamy na aniołka - napisałam coś na g :) fajnie że się udało z kadrową :)
aniś - trzymajcie się :*
bobo pada u Was ??? bo u nas czarno.... będzie lało
justi czy dziś na urodzinowy obiad bażant ???:-D
bazant_pieczony.jpg

6 mamo jak chłopaki teraz lepiej, odsypiają noc ???

reklama
Dziękuję dziewczynki!!;*
JU nas też pogoda do d* się robi, ciepło ale pochmurno.
Bietka, bażant zwiał! pewnie nie przeżył bo takiej choinki to dawno nie widziałam.
Anisiaj, mówią coś o ewentualnym wyjściu do domu??
Mata, fajnie że udało się załątwić!!

Do góry