reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej dziewczynki

Jutro po południu ruszamy na mazury po dzieci i w środę nad morze. Nie mogę się doczekać :) Teraz jest u nas ulewa i mega burza, mam nadzieję że jutro na trasie będzie w miarę bo czeka nas długa droga...
Edysiek, my się chyba jeszcze nie znamy? :) Mnie troszkę nie było bo od kwietnia miałam szkolenie florystyczne i rzadko w tym czasie tu niestety zaglądałam... w każdym razie miło mi Cię poznać :) Widzę że jesteś gdzieś z moich okolic :)
Wypoczywajcie Moje Drogie w miarę możliwości i proszę mi tu nie narzekać na upały bo zaraz się zrobi ohydna jesień i chwilę później będziecie narzekać na zimę i mrozy... :) Cieszmy się latem!
Odezwę się po powrocie, ciao!

Justi no ciężko mi było zabrać się do czegokolwiek i zrobiłam tylko co musiałam ;-) za to nadrobiłam cały wątek :-p

Smerfetko byłaś już na tej drugiej wizycie?

Właśnie gotuję zupę i przydałoby się pójść na ogródek ale nie chce mi się:baffled::baffled:

reklama
Jakże długo mnie nie było! :-D Miliony nowych stron do czytania, aż mi się nie chce :-D Przepraszam za nieobecność, będę wpadać częściej, jeśli nadal mnie chcecie :confused:
Piszę dopiero teraz, żeby poinformować, że cztery dni temu urodziła się Lou :-D. Jeśli chodzi o przeprowadzkę to Boże Narodzenie już będzie w domu nowym :tak:.

Do góry