reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta super aniołek :)

6 mamo
a mają apetyt ? jedzą ? a Twoje gardło ???

justi pochwal się czy m coś Ci kupił

marta ja byłam na spacerku bo u nas się wypogodziło - 25 st i słońce ;-)

mam sms od anisiaj - napiszę na g

Marta śliczny aniołek!!!
Bietka dziękuję,mnie na razie gardło przestało boleć.Szymon i Karol mają apetyt,a Franek nie za bardzo.Chciałby jeść te rzeczy,których akurat mu nie wolno.Chciałam go nakarmić marchwianką z ryżem,ale mlody mówi,że nie będzie jadł bo wciolaj zigał,a po chipsach nie będzie zigał.Na szczęście nie jest już tak mocno apatyczny jak wczoraj.Muszę jeszcze w aptece kupić ORSALIT by go jeszcze nieco nawodnić.
Bobo gdzie jesteś,przesyłka dotarła???

marta wczoraj był w samym body z długim rękawem i miał jeansy i butki, dziś to samo zarzuciłam mu bluzę ( rozpiętą) bo było pochmurno... i nie świeciło mu słońce, czapeczka mega cieniutka - letnia, coś w stylu takich cienkich jak się noworodkom zakłada po kąpieli

6 mamo - oj chipsy mniam, wie chłopak co dobre :)))

Bietka czyli jak z Olim wyjde a bedzie 23 stopnie to wystarczy : body, bluza, rajtki i jeansy no i cieniutka czapa tak? czy rajtki już nie? a przykrywasz go? ja zamontowałam spacerówke już na dobre m wyniósł gondole do pywnicy

na 23 st rajtek bym nie ubierała , nie przykrywam, spokojnie wystarczy to co napisałaś/ wg mnie, ja tak ubieram Igorka, jak Oli w spacerówce ? byliście już czy dopiero pierwszy raz ?

reklama
Bietka a Oli dobrze w spacerówie byliśmy juz u lekarza w poniedziałek i spoko w gondoli sie wierci przekreca i podnosi no i nie miesci sie czekaj zara Ci zdjecie zrobie ;-)

Do góry