Zobacz załącznik 552680Zobacz załącznik 552681 taki zrobiłam nie jest jakiś piękny ale Aniołka przypomina ;-)
reklama
szóstkowa mama
Fanka BB :)
Bietka dziękuję nie jest najgorzej.Szymek i Karol na laptopie i na kompie,a Franek śpi.Po obiadku zamierzam iść na mały spacer.
szóstkowa mama
Fanka BB :)
Marta śliczny aniołek!!!
Bietka dziękuję,mnie na razie gardło przestało boleć.Szymon i Karol mają apetyt,a Franek nie za bardzo.Chciałby jeść te rzeczy,których akurat mu nie wolno.Chciałam go nakarmić marchwianką z ryżem,ale mlody mówi,że nie będzie jadł bo wciolaj zigał,a po chipsach nie będzie zigał.Na szczęście nie jest już tak mocno apatyczny jak wczoraj.Muszę jeszcze w aptece kupić ORSALIT by go jeszcze nieco nawodnić.
Bobo gdzie jesteś,przesyłka dotarła???
Bietka dziękuję,mnie na razie gardło przestało boleć.Szymon i Karol mają apetyt,a Franek nie za bardzo.Chciałby jeść te rzeczy,których akurat mu nie wolno.Chciałam go nakarmić marchwianką z ryżem,ale mlody mówi,że nie będzie jadł bo wciolaj zigał,a po chipsach nie będzie zigał.Na szczęście nie jest już tak mocno apatyczny jak wczoraj.Muszę jeszcze w aptece kupić ORSALIT by go jeszcze nieco nawodnić.
Bobo gdzie jesteś,przesyłka dotarła???
bietka84
szczęśliwa :)
marta wczoraj był w samym body z długim rękawem i miał jeansy i butki, dziś to samo zarzuciłam mu bluzę ( rozpiętą) bo było pochmurno... i nie świeciło mu słońce, czapeczka mega cieniutka - letnia, coś w stylu takich cienkich jak się noworodkom zakłada po kąpieli
6 mamo - oj chipsy mniam, wie chłopak co dobre ))
6 mamo - oj chipsy mniam, wie chłopak co dobre ))
Bietka czyli jak z Olim wyjde a bedzie 23 stopnie to wystarczy : body, bluza, rajtki i jeansy no i cieniutka czapa tak? czy rajtki już nie? a przykrywasz go? ja zamontowałam spacerówke już na dobre m wyniósł gondole do pywnicy
reklama