reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja. Coś mnie głowa zaczyna pobolewać, chyba zmiana pogody.
Marcia, przyjeżdzaj do mnie, u mnie się chmurzy:) Fajnie że Olinek dużo lepiej.
Bobo, Marta, serdecznie dziękuję!!!!!!!
Miłego dnia dla każdej!!!!!

ale wysypke nadal ma wrzucam foto na g na żywo to bardziej jest widoczne

Anisiaj jak tam ???????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

justi kochana sto lat, spełnienia marzeń, zdrówka, pociechy z synka i męża i oby wszystko układało się pomyślnie
bukiet-kwiatw.jpg

Dzień dobry dziewczynki!
Noc miałam nieprzespaną,bo Franek rzygał pół wieczoru ,a potem ja przy nim czuwałam no i bardzo boli mnie gardło,gorączki nie mam.

Justi spełnienia marzeń i wszystkiego naj z okazji urodzin!!!
Martuś na razie nie wychodź z Olinkiem z domku,dobrze że maluszek już nie ma gorączki!!!

Zapomniałam wam wczoraj powiedzieć,że jak byliśmy u lekarza to po badaniu Franek mówi do lekarki prosto z mostu: daj lizaka(zazwyczaj dostają).A ona mówi nie mam już lizaków,ale mam cukierki i czekoladę.Tym sposobem dostali cukierki i wielgachną czekoladę z orzechami.
No i od kilku dni na dvd u nas króluje Spongebob Kanciastoporty,brrr szok.

reklama
marta teraz rmua nie potrzebne. ja jak mialam urlop i zachorowalam to poprostu wyslalam L4 i juz. a tak to moga sobie pomyslec ze z gory wiesz ze bedziesz miala opieke. zreszta ja nie wiem ale chyba ja bym nie informowala. no ale rob jak uwazasz wiesz sama jakie tam sa obyczje :)

Do góry