reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

napisałam jej ze w piątek mam kontrole u lekarza i na ten dzień napewno bede miała opieke a ide jutro do kontroli

m mi kazał dzwonic bo on jak miał opieke na mnie po porodzie to musiał wypisac ze nie ma kto sie mną zając

reklama
marta bo on mial na Ciebie a Ty bylas na macierzynskim wiec musial a na opieke nad dzieckiem nie trzeba, to tak jakbys zglaszala " od jutra mam L4" . no ale skoro m Ci kazal to rob jak uwazasz. zebys pozniej nie miala nieprzyjemnosci ze cos kombinujesz bo z gory wiesz ze bedziesz miala opieke. no ale to moje zdanie i obys nie miala konroli przez to.

zadzwoniła i mówi ze ok ze mam im wysłac to a urlop przesówamy i poyem jakby mały nie wyzdrowiał to dalej opieka i dalej wysłac im pocztą a ubezpieczenie mi wysłała o he he he

Anitka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak sie czuejsz?

marta czekamy na aniołka - napisałam coś na g :) fajnie że się udało z kadrową :)
aniś - trzymajcie się :*
bobo pada u Was ??? bo u nas czarno.... będzie lało
justi czy dziś na urodzinowy obiad bażant ???:-D
bazant_pieczony.jpg

6 mamo jak chłopaki teraz lepiej, odsypiają noc ???

reklama
Dziękuję dziewczynki!!;*
JU nas też pogoda do d* się robi, ciepło ale pochmurno.
Bietka, bażant zwiał! pewnie nie przeżył bo takiej choinki to dawno nie widziałam.
Anisiaj, mówią coś o ewentualnym wyjściu do domu??
Mata, fajnie że udało się załątwić!!

Do góry