reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

hej babeczki :*

ufff wreszcie w domku :)

Justi spełnienia wszystkich marzeń i samych szczęśliwych dni ;)
images

​Lece zrobic obiadek i pozniej do Was zajrze :)

reklama
My wróciliśmy ze spacerku. Kuba jezdzi na biegaczu jak szalony:) w zesżłym roku nie kumał o co chodzi.
Marta, ale duży Oli już jest! Aniołek do łóżeczka cudny!
6-kowa to szybciutko wracajcie do zdrowia!
Bietka, na urodziny nie robimy sobie prezentów. Zawsze chodzimy na jakiś obiad:) Al od teściowej i szwagierki dostałam fajny pojemnik na kawę i silikonowe foremki na muffinki. A oś siostry majtki triumpha.

Bobo to fajnie,że dotarła.A powiedz mi czy ja mam zły adres,że do twoich teściów przesyłki idą czy coś w adresie pokręciłam?No i daj znać czy coś z tego będzie dobre na twoją księżniczkę.

Chciałam Wam dziewczynki podziękować za troskę o zdrowie moich dzieciaków i moje!!!

Justi a no rośnie skubany :-p
6mamo :*
Bobo jak na spacerku? byłaś może w pepco ? są jakieś czapy fajne na Olisia?

w smyku sa za 8zł fajne musze sie przejsc

m dziś poszedł na pierwszą lekcję na basenie - ciekawe jak mu idzie

Ostatnia edycja:
reklama
6 mamo j a wszystki listy itp kieruje na adres tesciow. tam mam meldunek a tu eynajmuje wole tego adresu nie podawac.
marta bylam w pepco ale na moment vo sama wiesz jak tam z wozkiem. widzialam kapelusiki dla dziewczynek wiec dla chlopcow pewnie tez cos jest
biietka tak sie nalazial ze szok hihi.

musze kupic termos albo cos takiego zeby moc mleko na dworze robic.

Do góry