reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
tak tak torcik był pycha!!!
WAFLE!!!!!!!!!!!!!!
1 margaryna
2 duże łyżki kakao
1,5 szklanki cukru
1 szklanka mleka zwykłego to zagotować
jak wystygnie to dodać 2 szklanki mleka w proszku, i miksować następnie wsypać pokruszone wafle- (dwa zostawić na spód i wierzch) i wymieszać łyżką nałożyć na wafla i przykryć waflem wstawić do lodówki
PYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
WAFLE!!!!!!!!!!!!!!
1 margaryna
2 duże łyżki kakao
1,5 szklanki cukru
1 szklanka mleka zwykłego to zagotować
jak wystygnie to dodać 2 szklanki mleka w proszku, i miksować następnie wsypać pokruszone wafle- (dwa zostawić na spód i wierzch) i wymieszać łyżką nałożyć na wafla i przykryć waflem wstawić do lodówki
PYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MALINKA2109
Iwonko torcik śliczny!!Sama piekłaś??A jak wafle smakowały??
A ja mam do was pytanko!A mianowicie czym doprawiacie rosół??Może macie jakieś przyprawy które poprawiają smak???
Ja np dodaje małą cebulkę wcześniej przypieczoną na kuchni-zaleta pieców )))))))
A ja mam do was pytanko!A mianowicie czym doprawiacie rosół??Może macie jakieś przyprawy które poprawiają smak???
Ja np dodaje małą cebulkę wcześniej przypieczoną na kuchni-zaleta pieców )))))))
miranda
Piwonia super tort, chętnie bym go zjadła.
Ja właśnie pichcę spagetti, ale przypomniał mi się łatwy przepis na smaczny obiad.
RYŻ PO KARMELITAŃSKU
1 cebula, pokroić w kostkę przyszklić
2 marchewki,
2 pietruszki,
kawałek selera
Zetrzeć na tarce, dodać do cebuli. Dusić przez chwilę.
Ugotować ryż, wymieszać z warzywami i chwilę poddusić. Można dodać pokrojona podpieczoną pierś z kurczaka.
Naprawdę pycha i proste.
Ja właśnie pichcę spagetti, ale przypomniał mi się łatwy przepis na smaczny obiad.
RYŻ PO KARMELITAŃSKU
1 cebula, pokroić w kostkę przyszklić
2 marchewki,
2 pietruszki,
kawałek selera
Zetrzeć na tarce, dodać do cebuli. Dusić przez chwilę.
Ugotować ryż, wymieszać z warzywami i chwilę poddusić. Można dodać pokrojona podpieczoną pierś z kurczaka.
Naprawdę pycha i proste.
Iwonko torcik śliczny!!Sama piekłaś??A jak wafle smakowały??
sama piekłam
wafle pyszne były
ja tez do rosołu daje podpieczona cebule,lubczyk,seler
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja daje tez cebule przypieczona(nie mam pieca,ale nad palnikiem z gazu przypiekam...hi,hi...)i jak Iwinka pisala lubczyk jak najbardziej,daje tez ziola prowansalskie i kostke rosolowa kucharek...no i wiadomo warzywaietruszka,marchewka, seler,czasem por jak mam,koperek tez moze byc i natka pietruszki....Iwonko torcik śliczny!!Sama piekłaś??A jak wafle smakowały??
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A dziś właśnie pół kury od mamy dostałam i rosół wstawiłam Przydadzą się wskazówki przydadzą!
Zulejka widać to wina garnków!
Zulejka widać to wina garnków!