Tez patrzyam na przepisy z neta ale chcialam miec sprawdzony juz przepis:-) Robias te paczki juz kiedys?? :-)
Mama robiła i smaczne były.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez patrzyam na przepisy z neta ale chcialam miec sprawdzony juz przepis:-) Robias te paczki juz kiedys?? :-)
Wiesz po prostu upiekłam ciasto wd przepisu tylko bez żadnych owoców.
jak wystygło wyrównałam wierzch i przeciełam -wyszły tylko 2 blaty.
Przełożyłam marmoladą i kremem takim kupnym-z torebki robiłam bo mi nigdy nie wychodzą.A na wierzch posmarowałam dużą iloscią kremu i posypałam małymi słodkimi perełkami.
A i polecam biszkopty nasączyć np kompotem lub dla dorosłych wódeczką oczywiście rozrobić z wodą-jest wtedy smaczniejszy bo bardziej mokry.
Kochane nie wiem czy któras tak robi, ale pycha wychodzą kotleciki
Potrzeba:
Filet z kurczaka
ser zółty
majonez
mąka
przyprawy
Bierzemy fileta kroimy w kosteczkę dodajemy starty ser zółty i przyprawy. Do tego 2 łyżki mąki i majonezy mieszamy i na patelnie Robiąc kotleciki z tego. POLECAM
A użyłaś tylko jednej torebki kremu? I jak to smarowałaś, najpierw ciasto potem marmolada potem krem potem drugi blat? i znowu marmolada i krem i na to perełki?
Bo ja nigdy nie robiłam toru ale ten przepis mi się taki prosty wydaje że się chyba skuszę
Kochane nie wiem czy któras tak robi, ale pycha wychodzą kotleciki
Potrzeba:
Filet z kurczaka
ser zółty
majonez
mąka
przyprawy
Bierzemy fileta kroimy w kosteczkę dodajemy starty ser zółty i przyprawy. Do tego 2 łyżki mąki i majonezy mieszamy i na patelnie Robiąc kotleciki z tego. POLECAM