Euforia0204
Fanka BB :)
dajcie znac jak bedziemy juz zaproszone. Ja nadal nic nie mam chyba ze nie wiem jak odnalezc te grupe na telefonie?Robicie kalendarz na prywatnej grupce ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dajcie znac jak bedziemy juz zaproszone. Ja nadal nic nie mam chyba ze nie wiem jak odnalezc te grupe na telefonie?Robicie kalendarz na prywatnej grupce ?
Nie wiem jak Ty, ale dostałyśmy linka w wiadomości prywatnej, tylko jeszcze nie zostałyśmy dodane na tą grupę, musimy czekać.dajcie znac jak bedziemy juz zaproszone. Ja nadal nic nie mam chyba ze nie wiem jak odnalezc te grupe na telefonie?
ja juz na prywatnejAle chyba wszystkie już wymiotło na grupę wewnętrzną bo jakieś pustki tutaj
Tak. Dostępy już są. Jak się przeniesiecie, zacznijcie od napisania czegoś o sobie dla przypomnienia.ja juz na prywatnej