reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

W którym jesteś tc? Na początku też miałam ochotę na spanie, mogłabym naprawdę na rozkaz. Teraz mi trochę przechodzi pod koniec 10 tygodnia, może będzie lepiej ;)
Też na początku miałam wzmożoną senność ale mi przeszło.
Ale teraz 😴 od dwóch dni tnę komara regularnie w dzień i wieczorem 😬po 2-3 h drzemki plus noc. Jestem już prawie w 12 t. Mam nadzieję, że to przez tą pogodę deszczową i tak mi nie zostanie... 🫠

reklama
Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem ...według miesiączki 9 tydzień 6 dni , według USG 10 tydzień i 3 dni . Nie pomyliłam się z miesiączką napewno 🤷‍♀️
Tak ja mam na usg o tydzień starsza ciążę , chodź miałam nieregularne , bynajmniej na początku miałam duża różnicę i duża młodsza ciążę bo termin mi wyszedł na 16 marca ale dzidzia podgoniła i na usg już mam termin 8.03

Ok dziewczyny, widzę Wasze posty, ale poczekamy jeszcze pare dni, aby wysłać jedną zbiorczą listę chętnych do dołączenia, a nie męczyć administracji co chwile o 2 osoby. Na razie możecie napisać coś o sobie, jeśli jeszcze nie pisałyście. :)
dziwne, bo ja lajkowalam taki post o grupie prywatnej, a i tak nie dostalam zaproszenia.
Co do mnie, to jestem mama 2letniego chlopca o ktorego dlugo sie staralismy i wyszlo za trzecim razem. Ta ciaza to spore zaskoczenie i nadal do nas nie dochodzi. Obecnie jestem 10+4 i jutfo byc moze bede miala wyniki nifty 🫣
Poza tym to jestem pozytywnie nastawiona, zero obaw oprocz tych dotyczace wychowania rodzenstwa i reakcji synka. :) ciaza i porod to chyba najprostszy etap w byciu mama w naszym przypadku

dziwne, bo ja lajkowalam taki post o grupie prywatnej, a i tak nie dostalam zaproszenia.
Co do mnie, to jestem mama 2letniego chlopca o ktorego dlugo sie staralismy i wyszlo za trzecim razem. Ta ciaza to spore zaskoczenie i nadal do nas nie dochodzi. Obecnie jestem 10+4 i jutfo byc moze bede miala wyniki nifty 🫣
Poza tym to jestem pozytywnie nastawiona, zero obaw oprocz tych dotyczace wychowania rodzenstwa i reakcji synka. :) ciaza i porod to chyba najprostszy etap w byciu mama w naszym przypadku
Oesu jak sobie pomyślę, że nie będę mogła zawsze być dla Synka to chce mi się płakać. Boję się, że poczuje się odrzucony...

reklama
Cóż, wygląda, że byłaś na liście.
Nie wiem czemu nie masz dostępu.

Wszystkie dziewczyny - wysłałam dziś wiadomosc z prośbą o dodanie ~8 osób, które się zgłosiły. Jutro wyślę Wam w wiadomości link, abyście mogły sprawdzać dostęp.

Załączniki

• Screenshot_20240822_214120_Chrome.jpg
    Screenshot_20240822_214120_Chrome.jpg
    161,9 KB · Wyświetleń: 48
Do góry