reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Oesu jak sobie pomyślę, że nie będę mogła zawsze być dla Synka to chce mi się płakać. Boję się, że poczuje się odrzucony...
mam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi

mam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi
Ja wypatruje żłobka niczym kania dżdżu😅 odliczam już dni normalnie:) najbardziej boję się powrotów ze żłobka we trójkę. Tak organizacyjnie, że nie upilnuję Starszego

Też się bardzo tego obawiałam, ale jak się synek urodził, to pokochałam go równie mocno jak córkę 🥰 teraz jestem w 3 ciąży i też przez chwilę miałam takie obawy, ale przypomniałam sobie jak było ostatnio i już mi przeszło :)

Nasz uwielbia chodzić do żłobka. Jak się urodzi rodzeństwo nadal będzie chodził.
Jestem ciekawa jak zareaguje bo będzie 2 miesiące przed swoimi 3. urodzinami...
Starsza już się nie może doczekać

reklama
Do góry