chetnie posluchamy tej historii przynajmniej jaJa też proszę dziewczyny o przyjęcie do grupy o ciąży dowiedziałam się dopiero tydz temu nie pytajcie dlaczego tak późno bo to dluga historia. Termin mam na koniec marca
reklama
Euforia0204
Fanka BB :)
mam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapiOesu jak sobie pomyślę, że nie będę mogła zawsze być dla Synka to chce mi się płakać. Boję się, że poczuje się odrzucony...
Rachelita
Ja wypatruje żłobka niczym kania dżdżu odliczam już dni normalnie najbardziej boję się powrotów ze żłobka we trójkę. Tak organizacyjnie, że nie upilnuję Starszegomam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi
Madzialena07
Też się bardzo tego obawiałam, ale jak się synek urodził, to pokochałam go równie mocno jak córkę teraz jestem w 3 ciąży i też przez chwilę miałam takie obawy, ale przypomniałam sobie jak było ostatnio i już mi przeszłomam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi
Madziolinap
Zaangażowana w BB
Już ok, miałam kiedyś inne konto i na tamto mnie zalogowało, już zamiast e-maila wpisałam login i zalogowało mnie na ten właściwy, nie było tematuA Ty nie jesteś tym samym nickiem co @Madziolinap? Bo ja już głupieje.
Cóż, wygląda, że byłaś na liście.
Nie wiem czemu nie masz dostępu.
Wszystkie dziewczyny - wysłałam dziś wiadomosc z prośbą o dodanie ~8 osób, które się zgłosiły. Jutro wyślę Wam w wiadomości link, abyście mogły sprawdzać dostęp.
Hej , hej czy mogę prosić również o dołączenie do grupy ?
Hmmmm
Nasz uwielbia chodzić do żłobka. Jak się urodzi rodzeństwo nadal będzie chodził.mam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi
Jestem ciekawa jak zareaguje bo będzie 2 miesiące przed swoimi 3. urodzinami...
Starsza już się nie może doczekać
reklama
40milionowserc
Moderator
Kurczę zapominam o tej grupie, teraz czytam zaległości. Witam się ze wszystkimi, które dołączyły