Też ostatnio skorzystałam z wyjatkowego stanu- w kolejce na usg brzucha bo jak na zlosc 4 mies przed niespodziewana ciaza kamyki na nerce sie przypałetaly a na to usg trzeba byc z pelnym pecherzem 4 godz przed bez jedzenia a woda tez jakos godz czy 2 przedtakze sisiu na juz,duszno, glodna, mdlosci, spocona blada myslalam ze odlece na tym krzesle i 3 osoby przede mna jeszcze bo opoznienie bylo..i mowie raz sie zyje- naprawde juz nie dawalam rady.i spytalam czy ja bym mogla pojsc przed nimi..babeczki odrazu ze jasne ze tak-widzialy mnie i chyba baly sie ze beda musialy mnie tam ratowac w razie wu a wynik usg:kamyki sa i jest ich wiecejA mi tak głupio bez brzucha ale jakbym się spieszyła, to pewnie też bym korzystała (ostatnio jak się spieszyłam, to w kolejce stało 15 ciężarnych na 20 osób i wtedy byłam tą okropna osobą, która liczyła, że żadna z nich nie będzie się wbijać mimo że sama byłam już w ciąży, no ale u nich już duże brzuchy ).
reklama
Euforia0204
Fanka BB :)
ja też proszę!czy ja tez moge? Bo na tej liscie pierwszej mnie nie bylo..przynajmniej ja nie widzialam
Boa87
Ja też proszę dziewczyny o przyjęcie do grupy o ciąży dowiedziałam się dopiero tydz temu nie pytajcie dlaczego tak późno bo to dluga historia. Termin mam na koniec marcaczy ja tez moge? Bo na tej liscie pierwszej mnie nie bylo..przynajmniej ja nie widzialam
Hejo dziewczyny mogę do was dołączyć ? planowany dzień porodu to 20 marzec. Ostatnio siedzę i siedzę i tak myślę, że brakuje mi kogoś kto ma ten sam poziom ciąży co ja, natrafiłam na te forum przypadkiem i wchodzę, a tu nagle wow tyle marcowych mamuś mam nadzieję, że mnie cieplutko przyjmiecie i mam szansę na dołączenie do was. Krótko o mnie. Mam nadzieję, że będzie to moja pierwsza ciąża donoszona, chodź w ciąży już byłam nie raz. Nie cieszę się i nie dzielę się za wcześniej tym co dzieje się u mnie, podchodzę do wszystkiego na chłodno, dlatego mi brakuje kogoś takiego jak wy.. czekam na jakąkolwiek odpowiedź od was, bo z tego co przeczytałam macie już swój wątek :*
Ok dziewczyny, widzę Wasze posty, ale poczekamy jeszcze pare dni, aby wysłać jedną zbiorczą listę chętnych do dołączenia, a nie męczyć administracji co chwile o 2 osoby. Na razie możecie napisać coś o sobie, jeśli jeszcze nie pisałyście.
Kitsune
Moderator
Witaj! Mam nadzieję, że później na wątku prywatnym jednak zechcesz podzielić się swoją historiąJa też proszę dziewczyny o przyjęcie do grupy o ciąży dowiedziałam się dopiero tydz temu nie pytajcie dlaczego tak późno bo to dluga historia. Termin mam na koniec marca
Witaj!Hejo dziewczyny mogę do was dołączyć ? planowany dzień porodu to 20 marzec. Ostatnio siedzę i siedzę i tak myślę, że brakuje mi kogoś kto ma ten sam poziom ciąży co ja, natrafiłam na te forum przypadkiem i wchodzę, a tu nagle wow tyle marcowych mamuś mam nadzieję, że mnie cieplutko przyjmiecie i mam szansę na dołączenie do was. Krótko o mnie. Mam nadzieję, że będzie to moja pierwsza ciąża donoszona, chodź w ciąży już byłam nie raz. Nie cieszę się i nie dzielę się za wcześniej tym co dzieje się u mnie, podchodzę do wszystkiego na chłodno, dlatego mi brakuje kogoś takiego jak wy.. czekam na jakąkolwiek odpowiedź od was, bo z tego co przeczytałam macie już swój wątek :*
Jak sięczujecie dziewczyny?
Hmmmm
Ja też poproszę, ta lista gdzieś mi uciekła to nie wiem czy jestem.Ok dziewczyny, widzę Wasze posty, ale poczekamy jeszcze pare dni, aby wysłać jedną zbiorczą listę chętnych do dołączenia, a nie męczyć administracji co chwile o 2 osoby. Na razie możecie napisać coś o sobie, jeśli jeszcze nie pisałyście.
Dziewczyny, weszłam tylko na chwilę, aby się pożegnać. Dalej jestem w szpitalu dzisiaj mają wywoływać krwawienie tabletkami , jutro od rana mam być nad czczo gdy trzeba było zrobić jeszcze łyżeczkowanie... kompletnie nie wiem co mnie czeka najpierw z tymi tabletkami... ehh
Mimo wszystko życzę wam wszystkim spokojnych ciąż i urodzenia zdrowych dzieciaków
Mimo wszystko życzę wam wszystkim spokojnych ciąż i urodzenia zdrowych dzieciaków
40milionowserc
Moderator
Trzymaj sięDziewczyny, weszłam tylko na chwilę, aby się pożegnać. Dalej jestem w szpitalu dzisiaj mają wywoływać krwawienie tabletkami , jutro od rana mam być nad czczo gdy trzeba było zrobić jeszcze łyżeczkowanie... kompletnie nie wiem co mnie czeka najpierw z tymi tabletkami... ehh
reklama
Deess.
a jednak…. 3maj się kochana i powodzeniaDziewczyny, weszłam tylko na chwilę, aby się pożegnać. Dalej jestem w szpitalu dzisiaj mają wywoływać krwawienie tabletkami , jutro od rana mam być nad czczo gdy trzeba było zrobić jeszcze łyżeczkowanie... kompletnie nie wiem co mnie czeka najpierw z tymi tabletkami... ehh