Deess.
Fanka BB :)
i jak ?czekam na męża i jedziemy do innego lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak ?czekam na męża i jedziemy do innego lekarza
i jak ?
3mam kciuki najważniejsze , że nie przekreślili wszystkiego od razuByłam u innej lekarki , wg niej z usg wychodzi 6 tydzien i 2 dni , więc tętno jeszcze może się pojawić, ale martwiły ja te plamienia i z miejsca dala skierowanie do szpitala.
Niedawno mnie przyjęli, miałam już usg , lekarz też uwaza po zarodku ,że to 6 tydzien i 2/3 dni ,ale martwi go brak tego tetna i kazał nie nastawiać się optymistycznie. Zlecił jednak wykonać beta hcg I powtórzyć za 2 dnia. Dal mi także kwas foliowy i duphaston.
Leżę więc i nic do końca nie wiem.
Jest nadzieja zawsze !:*3mam kciuki najważniejsze , że nie przekreślili wszystkiego od razu
Trzymamy za was kciuki !Byłam u innej lekarki , wg niej z usg wychodzi 6 tydzien i 2 dni , więc tętno jeszcze może się pojawić, ale martwiły ja te plamienia i z miejsca dala skierowanie do szpitala.
Niedawno mnie przyjęli, miałam już usg , lekarz też uwaza po zarodku ,że to 6 tydzien i 2/3 dni ,ale martwi go brak tego tetna i kazał nie nastawiać się optymistycznie. Zlecił jednak wykonać beta hcg I powtórzyć za 2 dnia. Dal mi także kwas foliowy i duphaston.
Dobrze, że jednak nic nie przesądzają tylko ostrożnie chcą czekać. Trzymam kciuki za najlepsze wieściByłam u innej lekarki , wg niej z usg wychodzi 6 tydzien i 2 dni , więc tętno jeszcze może się pojawić, ale martwiły ja te plamienia i z miejsca dala skierowanie do szpitala.
No to bardzo mały przyrost...Nie wydaje mi się, że jest dobrze
24 lipca moja beta była 180
Teraz był lekarz i z dzisiaj 2800
Za mało po 26 dniach moim zdaniem
Niestety mały przyrost, brak tętna też jest niepokojący. U mnie jak byłam na usg w piątek wyszło 3mm maluch 6mm pęcherzyk, ale 107fhr. Ponoć mały pęcherzyk w stosunku do wieku dziecka, powtórzyłam usg we wtorek (5 dni pozniej) pęcherzyk 9mm, maluch nadal 3mm, ale było widać pikającą kropkę, więc zobaczymy.Nie wydaje mi się, że jest dobrze
24 lipca moja beta była 180
Teraz był lekarz i z dzisiaj 2800
Za mało po 26 dniach moim zdaniem
czy ja tez moge? Bo na tej liscie pierwszej mnie nie bylo..przynajmniej ja nie widzialam