czekam na męża i jedziemy do innego lekarzaeeehhh…. Faktycznie skonsultuj jeszcze u innego lekarza …
reklama
Deess.
Fanka BB :)
3mam kciuki ! wcześniej było wszystko okej ?czekam na męża i jedziemy do innego lekarza
Olinek92
Będzie dobrze ,trzymam kciukiczekam na męża i jedziemy do innego lekarza
D
Dukasia
Gość
Ja też miałam tętno wysokie non stop - ciągle w okolicach 100 i ciężko mi było zaczerpnąć powietrze, ale jak dostałam acard, to zeszło mi do 80 i czuję się lepiej. Skonsultuj to z lekarzem. Nadciśnienie ciążowe trzeba obserwowacDziewczyny jak tam Wasze ciśnienie ? Bo ja chyba zaczynam coś mieć nie tak z ciśnieniem .. w sensie kołacze mi serce ,nic nie mogę zrobić bo się zaraz tak mecze że brakuje mi tchu no i głowa boli i mam mroczki przed oczami czasami.. teraz sobie zmierzyłam i mam 109/89/102.. co Wy o tym sądzicie ?
Madzialena07
Ja przy niedoczynności tarczycy mam wysoki puls, chociaż w tej ciąży jakoś odpukać na razie 75-85. Ale w dwóch poprzednich często miałam w okolicach stu.Dziewczyny jak tam Wasze ciśnienie ? Bo ja chyba zaczynam coś mieć nie tak z ciśnieniem .. w sensie kołacze mi serce ,nic nie mogę zrobić bo się zaraz tak mecze że brakuje mi tchu no i głowa boli i mam mroczki przed oczami czasami.. teraz sobie zmierzyłam i mam 109/89/102.. co Wy o tym sądzicie ?
Olinek92
Dzisiaj poszłam się wykąpać i wchodzę z wanny a ja zmęczona i oddech ciężki ,woda nie była za gorąca . No nic pobierze jeszcze i skontaktuje się z lekarzemJa też miałam tętno wysokie non stop - ciągle w okolicach 100 i ciężko mi było zaczerpnąć powietrze, ale jak dostałam acard, to zeszło mi do 80 i czuję się lepiej. Skonsultuj to z lekarzem. Nadciśnienie ciążowe trzeba obserwowac
akarui
Ja mam niskie ciśnienie i wysoki puls (tak miałam zawsze) - odpowiednie nawodnienie trochę pomaga.Dziewczyny jak tam Wasze ciśnienie ? Bo ja chyba zaczynam coś mieć nie tak z ciśnieniem .. w sensie kołacze mi serce ,nic nie mogę zrobić bo się zaraz tak mecze że brakuje mi tchu no i głowa boli i mam mroczki przed oczami czasami.. teraz sobie zmierzyłam i mam 109/89/102.. co Wy o tym sądzicie ?
Olimp
Ja mam coś około 80/50 ale puls ponad 80Dziewczyny jak tam Wasze ciśnienie ? Bo ja chyba zaczynam coś mieć nie tak z ciśnieniem .. w sensie kołacze mi serce ,nic nie mogę zrobić bo się zaraz tak mecze że brakuje mi tchu no i głowa boli i mam mroczki przed oczami czasami.. teraz sobie zmierzyłam i mam 109/89/102.. co Wy o tym sądzicie ?
Caro666
Ja nie miałam w sumie od pocz żadnych h objawówA miałaś dalej mdłości?
reklama
Caro666
A to tak też miałam taki przypadek , ale dwa inne sprzęty i dwa inne lekarze , pojechałam do innego na sor sprawdzić czy serce bije bo plamiłam a on że nie widzi w ogóle zarodka tylko pęcherzyk i pytał czy w ogóle jestem w ciąży i chciał mi betę robić . Odmówiłam i pojechałam do swojego lekarza i na oddział a tam wszystko okiNa początku ciąży jakoś, wpis z 3 sierpnia Caro666. Jej gin rozpoznał wcześniej tętno płodu a kolejny, u którego była nawet nie widział zarodka