reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny jak tam Wasze ciśnienie ? Bo ja chyba zaczynam coś mieć nie tak z ciśnieniem .. w sensie kołacze mi serce ,nic nie mogę zrobić bo się zaraz tak mecze że brakuje mi tchu no i głowa boli i mam mroczki przed oczami czasami.. teraz sobie zmierzyłam i mam 109/89/102.. co Wy o tym sądzicie ?
Ja też miałam tętno wysokie non stop - ciągle w okolicach 100 i ciężko mi było zaczerpnąć powietrze, ale jak dostałam acard, to zeszło mi do 80 i czuję się lepiej. Skonsultuj to z lekarzem. Nadciśnienie ciążowe trzeba obserwowac

Dziewczyny jak tam Wasze ciśnienie ? Bo ja chyba zaczynam coś mieć nie tak z ciśnieniem .. w sensie kołacze mi serce ,nic nie mogę zrobić bo się zaraz tak mecze że brakuje mi tchu no i głowa boli i mam mroczki przed oczami czasami.. teraz sobie zmierzyłam i mam 109/89/102.. co Wy o tym sądzicie ?
Ja przy niedoczynności tarczycy mam wysoki puls, chociaż w tej ciąży jakoś odpukać na razie 75-85. Ale w dwóch poprzednich często miałam w okolicach stu.

Ja też miałam tętno wysokie non stop - ciągle w okolicach 100 i ciężko mi było zaczerpnąć powietrze, ale jak dostałam acard, to zeszło mi do 80 i czuję się lepiej. Skonsultuj to z lekarzem. Nadciśnienie ciążowe trzeba obserwowac
Dzisiaj poszłam się wykąpać i wchodzę z wanny a ja zmęczona i oddech ciężki ,woda nie była za gorąca . No nic pobierze jeszcze i skontaktuje się z lekarzem

Ja mam niskie ciśnienie i wysoki puls (tak miałam zawsze) - odpowiednie nawodnienie trochę pomaga.

Ja mam coś około 80/50 ale puls ponad 80

reklama
Na początku ciąży jakoś, wpis z 3 sierpnia Caro666. Jej gin rozpoznał wcześniej tętno płodu a kolejny, u którego była nawet nie widział zarodka 🫤
A to tak też miałam taki przypadek , ale dwa inne sprzęty i dwa inne lekarze , pojechałam do innego na sor sprawdzić czy serce bije bo plamiłam a on że nie widzi w ogóle zarodka tylko pęcherzyk i pytał czy w ogóle jestem w ciąży i chciał mi betę robić . Odmówiłam i pojechałam do swojego lekarza i na oddział a tam wszystko oki

Do góry