Navigium
Fanka BB :)
Co się stało?Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
Przykro mi bardzo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się stało?Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
Ja też nic nie mamteż nic nie mam
A Ciebie nie ma, bo nie polubiłaś postaJ
też nic nie mam ,
Co się stało? Bardzo mi przykro...Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
No kurde już dawno pisałam że jestem chętna na grupę prywatną i skoro cały czas się udzielam myślałam ze to oczywiste …
Spoko nic się nie stało ale wiesz nie każdy wchodzi codziennie i wszystkie wpisy czytaZbierałam jeden post z listą. Żeby nie było bałaganu. Bo zbierać potem chętne osoby ze 100 stron pisania to cóż, nie miałam na to czasu.
Napisałam, aby Was dodano. Wiec odświeżajcie tego linka .
tak mi przykro ehh….Ciąża obumarla. Nie rozwijała się prawidłowo mimo bijacego serduszka. Dzisiaj już się poddało i serduszko.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Niech już nikt nie odpada z tej grupy.
u mnie na początku ochota nachodzila..i raz cos bylo, ale po akcji plamienie-jak odeszla tak nie wróciła zreszta w sumie ja to zawsze slabe libido mialam no chyba ze jest to czas okoloowulacyjny ostatnio w czerwcu skorzystalam i tak oto zasilam grono marcowych mam 2025 ❤U mnie falami. Albo żadnego zainteresowania, albo tak silne, że finiszuję od samego dotknięcia