Deess.
Fanka BB :)
też nic nie mamW sensie prywatna wiadomość.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też nic nie mamW sensie prywatna wiadomość.
strasznie mi przykro ściskam mocno .Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
Ściskam ja w środę na szpital . ....Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
Bardzo mi przykroDziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
Kurcze a podawałam Ciebie, bo sprawdziłam drugi raz. Zaraz zapytam.też nic nie mam
nie wiem ani nie mam wiadomości tu na forum ani na poczcieKurcze a podawałam Ciebie, bo sprawdziłam drugi raz. Zaraz zapytam.
Napisałam, czy można zerknąć, czemu Ciebie tam nie ma.nie wiem ani nie mam wiadomości tu na forum ani na poczcie
też nic nie mam ,też nic nie mam
Wyślij dziewczynom link do grupy, jeśli są dodane to uda im się wejść, jeśli nie są to nie wejdą.Kurcze a podawałam Ciebie, bo sprawdziłam drugi raz. Zaraz zapytam.