Ojaaa, wbijam do biedry po kopytka niech tylko spróbuje ich nie być!Niezły plan ja czekam na męża, bo dziś wyjątkowo obiad na wynos i mam na niego mega ochotę wiezie mi kopytka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojaaa, wbijam do biedry po kopytka niech tylko spróbuje ich nie być!Niezły plan ja czekam na męża, bo dziś wyjątkowo obiad na wynos i mam na niego mega ochotę wiezie mi kopytka
ja nic nie mamDziewczyny sprawdźcie maila. Jest grupa już
Ja mam zaleconą dwa razy dziennie, rano i wieczorem. Lekarz kazał leżeć pół godziny po aplikacji ale stwierdziłam po jakimś czasie że to nie ma sensu. O ile wieczorem po prostu idę do wyrka, to rano nie mam już na to czasu, i nic to nie zmienia, wypada dokładnie tyle samo jak przy leżeniu, dokładnie tak samo, w dokładnie tym samym czasie. Doszłam do wniosku że pochwa to nie jest przestrzeń po której ta tabletka lata jak w pudełku po butach
Ciesz się że możesz jeść w ogóle ,bo ja od wczoraj nie żyje .. wymiotuje co zjem a na dodatek głowa zaczęła boleć .. mam takie wyrzuty sumienia że z młodym leże tylko i bajki oglądam ale nie mam siły jak wstaćNo to u mnie już +2 kg i o dziwo spodnie już przyciasne chociaż nie mam zachcianek na nic i jem bardzo zdrowo
To sprawdź wiadomość prywatną. Ja dostałam maila dlatego tak sugerujeja nic nie mam
Jak to? Strasznie mi przykro...Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
Trzymaj się ciepło i nie poddawajDziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się
jak to ? Co się stało ?Dziewczyny, ja się żegnam niestety. Nie udało się