Navigium
Fanka BB :)
Ja też już kupiłam jak dostałam imieninowe zasilenie. Masę tego przejrzałam i to prawda, żeby coś było funkcjonalne, ładne i dobrej jakości to nie jest łatwe do wyszukania. Ostatecznie najbardziej spodobała mi się firmy Doctor Nap taka nieco dłuższa.Za poradą siostry chciałam sobie przygotować taką torbę szpitalną, taką wiecie, podstawową na wszelki wypadek. Chciałam kupić ze dwie koszule takie już pod karmienie i mam totalny kryzys. Może to coś w mojej głowie, ale albo wydają mi się wielkimi namiotami albo są aż zbyt urocze jak na moje jedno- i ciemno kolorowe standardy
To zależy od tego, jak będzie widać przez powłoki brzuszne. Może być tak i tak, więc polecam sukienkę Koniecznie daj znać nam zielonym jak to przebiegło!
Jednak do porodu chyba wezmę mijaculture bo ma nie tylko z przodu dżety do skin-to-skin ale też na ewentualność cesarki ma napy na plecach, nie trzeba ściągać całości do wkłócia się przez plecy jakby co. Czytałam, że dziewczyny często rodzą gołe ale ja bym się chyba krępowała tak paradować nago...