Ja taki mam właśnie zamiar, poszukać jakiejś używanej/najtańszej ciemnej, aby nie szkoda ją było potem wyrzucić. A ładne kupić na potem.do porodu radzę wziąć duża koszulkę męża, albo jakaś większą z dużym dekoltem, ona idzie potem do wyrzucenia
reklama
Navigium
Fanka BB :)
Też mam problem ze stanikami. Mam 75G, no może trochę więcej teraz ale póki co się mieszczę jeszcze w moje... Kupiłam niedawno Aura Spotlight Triumpha na promocji i jest najmniej odczuwalny ze wszystkich jakie mam. Bardzo dobrze podtrzymuje więc zakładam jak gdzieś wychodzę.Ja z kolei mam problem ze stanikami. Generalnie z tego co widzę, to już mi się lekko cycki powiększyły, a myślę, że będzie jeszcze gorzej. Znalazłam fajnę na bonprix, z pełną rozmiarówką (noszę 75E/F) i patrzyłam na ciążowe u nich już coś w stylu 75G i generalnie mało modeli miało miseczkę G (w większości kończyły się na E/F ).
Po domu toleruję tylko mięciuchy bawełniane bez fiszbin. Kupiłam na zwrotach Allegro kilka bonprixowych za 16 zł i są fajne, może nie podtrzymują jakoś mega jak sportowe lub ten triumph ale też nie biegam w nich więc najważniejsze dla mnie żeby były wygodne i oddychające.
Kitsune
Moderator
Ja 10+2 dzisiaj, 3 próby z pustym i pełnym pęcherzem i nic z tegoWłaśnie odebrałam mój detektor i też jeszcze nic :/ coś tam łapie, ale to raczej moje jakieś przepływy ;p Dzisiaj 10+1 więc pewnie jeszcze za wcześnie
Doktur_M
Moderator
Moje dobijają co prawda do D, ale są ogólnie dość ciężkie i cienkie ramiączka odpadają. Niby się jeszcze jako tako mieszczę w swoje normalne staniki, ale jakoś mnie w nich bardziej swędzi skóra. Kupiłam ostatnio w Kiku za chyba 25 zł sportowy stanik, póki co jest spoko, ale na długo mi nie pomoże coś czuję... Jak któraś znajdzie dobrą opcję na ciężkie cycki to słucham z uwagąTeż mam problem ze stanikami. Mam 75G, no może trochę więcej teraz ale póki co się mieszczę jeszcze w moje... Kupiłam niedawno Aura Spotlight Triumpha na promocji i jest najmniej odczuwalny ze wszystkich jakie mam. Bardzo dobrze podtrzymuje więc zakładam jak gdzieś wychodzę.
Po domu toleruję tylko mięciuchy bawełniane bez fiszbin. Kupiłam na zwrotach Allegro kilka bonprixowych za 16 zł i są fajne, może nie podtrzymują jakoś mega jak sportowe lub ten triumph ale też nie biegam w nich więc najważniejsze dla mnie żeby były wygodne i oddychające.
Rachelita
Rodziłam SN i nawet nie miałam na koszuli plamy po porodzie teraz też ją wezmędo porodu radzę wziąć duża koszulkę męża, albo jakaś większą z dużym dekoltem, ona idzie potem do wyrzucenia
Ja polecam mnie jak Mąż spakował to w piżamie wstyd było się pokazać, wyciągnął moje jedyne stringi z szuflady (bo przecież muszę się jakoś prezentować), a moja kosmetyczna to był jego dezodorant, pasta i szczoteczka później już mi kazał mieć spakowana torbę więc jak trafiłam nagle do szpitala to musiał tylko dopakować kindla, ładowarki i słuchawkiTaka torba porodowa to sobie jeszcze poczeeeeeeeeeeka Bardziej mi chodzi o ewentualność położenia się na jakieś obserwacje na parę dni. Chyba muszę po prostu przyzwyczaić się do myśli o nieco innych krojach niż dotąd.
G
guest-1727465352
Gość
to może rzeczywiście dopiero od 16 tygodnia Twój detektor działa . Ja to w ogóle kupiłam jakiś najtańszy i tam jest napisane że niby już od 9 tygodnia ale jakoś wierzyć mi się nie chce . Kurczę , szkoda , że nie znalazłaś . Chyba musisz jednak uzbroić się w cierpliwość. Najgorzej …. ogólnie przyciskasz mocno głowicę ? Bo jak delikatnie to wiadomo , że nie znajdziesz . Ja ją dość mocno dociskałam, tak , jak na filmikach było to pokazane .Ja 10+2 dzisiaj, 3 próby z pustym i pełnym pęcherzem i nic z tego
Rachelita
Ja mam z etam. Biust prezentuje się nieźle, dobrze trzyma i najważniejsze, że mnie odcinek piersiowy kręgosłupa nie boliMoje dobijają co prawda do D, ale są ogólnie dość ciężkie i cienkie ramiączka odpadają. Niby się jeszcze jako tako mieszczę w swoje normalne staniki, ale jakoś mnie w nich bardziej swędzi skóra. Kupiłam ostatnio w Kiku za chyba 25 zł sportowy stanik, póki co jest spoko, ale na długo mi nie pomoże coś czuję... Jak któraś znajdzie dobrą opcję na ciężkie cycki to słucham z uwagą
G
guest-1727465352
Gość
przyciśnij mocno tutaj gdzie jest środkowa kropka . Kierując głowice pod kość . Za kazdym razem właśnie w tym miejscu znajduje .Ja 10+2 dzisiaj, 3 próby z pustym i pełnym pęcherzem i nic z tego
Załączniki
Navigium
A noworodka jak ci przykładali skin to skin to już umytego?Rodziłam SN i nawet nie miałam na koszuli plamy po porodzie teraz też ją wezmę
Też czytałam, że wiele dziewczyn mówi, że ani plamki nie miały i też się dziwiłam
Ja właśnie nie chcę koszulek, nawet męskich bo nie dość że są za krótkie jak na moje poczucie komfortu to w dodatku utrudnione jest po porodzie położenie dziecka na piersi.
StringiJa polecam mnie jak Mąż spakował to w piżamie wstyd było się pokazać, wyciągnął moje jedyne stringi z szuflady (bo przecież muszę się jakoś prezentować), a moja kosmetyczna to był jego dezodorant, pasta i szczoteczka później już mi kazał mieć spakowana torbę więc jak trafiłam nagle do szpitala to musiał tylko dopakować kindla, ładowarki i słuchawki
Ale najważniejsze było: dezodorant, pasta i szczoteczka
reklama
W etam kupowałam, ale się zraziłam, bo nie trafiłam z rozmiarem ale tam to na fiszbinach i jakiś fancy komplecik z ponczochami. Potem Przerobiłam change lingerie, Pani mi fajnie dobrała rozmiar w sklepie i miałam na fiszbinach ale cienkie i ostatnio ta fiszbinach wylazła potem randkowałam z bonprix i kupiłam fajne minimizery, bez fiszbin i bez wypełnienia, ale myślę, że nie będą się sprawdzały jak cycki trochę urosną, bo nie podtrzymują jakoś super. Najlepszy stanik sportowy jaki mam jest w decathlona, piorę i noszę go na okrągło i właśnie po nim odkryłam, że cycki urosły. Po domu mam parę sportowych z pepko i primarka, choć to bardziej topy niż staniki.
Musze sprawdzić ten Spotlight, akurat w Triumphie jeszcze nic nie kupowałam i przeprosić się z etam i change lingerie, bo zakresy rozmiarów mają baaaardzo duże (choć pewnie będzie drożej niż w bonprix).
Musze sprawdzić ten Spotlight, akurat w Triumphie jeszcze nic nie kupowałam i przeprosić się z etam i change lingerie, bo zakresy rozmiarów mają baaaardzo duże (choć pewnie będzie drożej niż w bonprix).