reklama
Deess.
Fanka BB :)
pięknie który tydzień zaczęłaś ?Ja już po wizycie, wszystko jest ok zarodek ma już lekko ponad 4 cm, serduszko bije 164 uderzenia na minutę więc na chwilę mam ulgę psychiczną
D
Dukasia
Gość
W I trymestrze mogą się pojawiać. Obserwuj czy się to powtarza. W razie powtarzania trzeba do lekarza. Endometrium jest mocno przekrwione i niewielkie naczyńka mogą pękać przy rozszerzaniu się macicy - wtedy takie niteczki to nie jest oznaka niczego niepokojącego odpoczywaj, obserwuj się, skup się na czymś przyjemnym. Odpoczynek często pomaga ! Dbaj o siebie i nie dodawaj sobie więcej stresuA u mnie pokazały się jakieś niteczki krwi boje się
Kass_
Zaciekawiona BB
Spokojnie, w poniedziałek wyszłam ze szpitala w zw. z krwawieniem. Wszystko jest ok, krwiak żaden się nie zrobił, a najprawdopodobniej pękło jakieś naczynko. Nie stresuj się, jeżeli możesz to odpoczywaj.A u mnie pokazały się jakieś niteczki krwi boje się
Caro666
Ja leżałam 2 dni i przeszłoA u mnie pokazały się jakieś niteczki krwi boje się
Olimp
Super wieści Ale to już raczej nie zarodek, a płódJa już po wizycie, wszystko jest ok zarodek ma już lekko ponad 4 cm, serduszko bije 164 uderzenia na minutę więc na chwilę mam ulgę psychiczną
Ankosik
Wg miesiączka 10+3, ostatnio pokrywało się to z USG, a dzisiaj poszybowało bo wg USG 11+0pięknie który tydzień zaczęłaś ?
Ankosik
Dla mnie jeszcze przez chwilę będzie zarodkiem ale to za właśnie te moje głupie myśli po stratach i tak mi to łatwiej przyswoićSuper wieści Ale to już raczej nie zarodek, a płód
reklama
Monika13346
tak też zrobiłam póki co nic się bardziej nie rozkręciło więc może to nie to najgorsze . Ale jednak jak już się raz poronilo to później przy każdej ciąży jest ten strach zwłaszcza jak się zobaczy coś niepokojącegoW I trymestrze mogą się pojawiać. Obserwuj czy się to powtarza. W razie powtarzania trzeba do lekarza. Endometrium jest mocno przekrwione i niewielkie naczyńka mogą pękać przy rozszerzaniu się macicy - wtedy takie niteczki to nie jest oznaka niczego niepokojącego odpoczywaj, obserwuj się, skup się na czymś przyjemnym. Odpoczynek często pomaga ! Dbaj o siebie i nie dodawaj sobie więcej stresu