Navigium
Fanka BB :)
Niestety ja żałuję, że czytałam te wpisy ze zrozumieniem. Dalej nie zamierzam. Za chwilę kliknę ignoruj bo już mam dość zachowania jak atencjuszowski troll.To najpierw proszę przeczytać od początku do końca że zrozumieniem.
Najpierw wniebogłosy lamentuje, że wpadła, że nie chce, nie ma miejsca, jest zagubiona i samotna i wieszczy, że wszyscy ją będą tu przekonywać, żeby nie usuwała. Kiedy nic takiego nie następuje to stwierdza, że jednak urodzi. Robi dramę, że nie pójdzie do lekarza. Po czym idzie do lekarza. Kolejna drama, że związek na odległość i nie ma przyszłości, po czym triumfalnie oznajmia, że się oświadczył - ale uwaga, ona nie chce.
Szczerze, nie chcę wiedzieć co będzie dalej. Nie mam ochoty na brazylijskie telenowele zwłaszcza z tak odpychającą swoim egocentrycznym zachowaniem główną bohaterką. Ktoś napisze ze wsparciem, ta ignoruje całe wpisy (niejedne), ewentualnie wyciąga z całości jedno zdanie, które jej się nie podoba i griluuje dalej jaka to jest nieszczęśliwa i nierozumiana. Liczy najwyraźniej, że ludzie będą koło niej skakać, tłumaczyć i doradzać a ona jak 1,5 roczne dziecko, tfu, to nie podoba jej się , tfu, tamto nie, zaproponuj mi coś innego bo będę płakać.
Siedzi tu bo gdzie jej będzie lepiej niż na forum mamuś, które mają na takie wybryki największą tolerancję i cierpliwość.
No moja cierpliwość się skończyła