Jestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mmO której masz wizytę? Dawaj koniecznie znać po i trzymam kciuki
reklama
Zuzkacz
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro trzymajcie sięJestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
Kitsune
Moderator
Doskonale o tym wiem. Żyłam w ten sposób, na szczęście tylko przez chwilę bo po miesiącu rzuciłam wszystko i przeprowadziłam się do teraz już męża.Kocham na swój sposób. Tylko inaczej wygląda związek na odległość a inaczej jeśli się jest z
Kimś na co dzień.
Zrobisz jak uważasz, ale uważam że nie byłabyś samotna gdybyś tylko tego chciała Myślę, że skoro ten facet się oświadczył to musi Cię kochać i chcieć żyć z Tobą z dzieckiem czy bez.
Kitsune
Moderator
O matko tak mi przykro... Trzymaj sięJestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
Bardzo współczujęJestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
To jest scenariusz, którego niestety obawiam się u siebie...
Ankosik
Bardzo mi przykroJestem już nie mam dobrych wieści. Zarodek nie ma akcji serca zatrzymał się na 6 mm
Zuzkacz
Próbuje zrozumieć, wczuwam się w tę sytuację, byłam w podobnym miejscu parę lat temu, związek na odległość, obawy przed wpadką i takie tam...Nie ma żadnych plusów. Ale nie wiem czy bym sobie poradziła z faktem bądź co bądź zabicia człowieka.
I za ch. nie ogarniam nadal. No fakt mogłabyś sobie nie poradzić skoro wizyta u ginekologa bo cellulit i rozstępy to już problem. Wybacz, zabrzmi to brutalnie ale mając 33 lata masz problemy 15 latki, takie mam wrażenie. Jesteś tak potwornie skupiona na tak bardzo przyziemnych rzeczach, i to jeszcze w sytuacji w której się znalazłaś, że jest to przerażające. Bardzo bardzo chciałam ci pomóc, ale im dłużej to trwa tym bardziej mam wrażenie że nie chcesz żeby którakolwiek z nas cię zrozumiała, a wręcz odwrotnie.
Nie wiem, może się mylę, może nie. Staram się odpuścić reakcje w twojej historii, w twoim temacie. Powodzenia.
Kitsune
Moderator
Ja też. Wkroczyłam w tydzień, w którym poroniłam dwie poprzednie ciąże. Chyba faktycznie umówię się na jakąś wizytę przed tymi prenatalnymi...Bardzo współczuję
Zuzkacz
Nie zakładaj niczego, dopóki nie masz potwierdzenia - jest cały czas szansa i nadziejaBardzo współczuję
reklama
Zagubiona-we-mgle
DziękujęPróbuje zrozumieć, wczuwam się w tę sytuację, byłam w podobnym miejscu parę lat temu, związek na odległość, obawy przed wpadką i takie tam...
I za ch. nie ogarniam nadal. No fakt mogłabyś sobie nie poradzić skoro wizyta u ginekologa bo cellulit i rozstępy to już problem. Wybacz, zabrzmi to brutalnie ale mając 33 lata masz problemy 15 latki, takie mam wrażenie. Jesteś tak potwornie skupiona na tak bardzo przyziemnych rzeczach, i to jeszcze w sytuacji w której się znalazłaś, że jest to przerażające. Bardzo bardzo chciałam ci pomóc, ale im dłużej to trwa tym bardziej mam wrażenie że nie chcesz żeby którakolwiek z nas cię zrozumiała, a wręcz odwrotnie.
Nie wiem, może się mylę, może nie. Staram się odpuścić reakcje w twojej historii, w twoim temacie. Powodzenia.