reklama
Ankosik
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki!Zaraz mam wizytę, żołądek w gardle
Olinek92
Ja tez trzymam kciuki :*Zaraz mam wizytę, żołądek w gardle
laurelle
Już po wszystko w porządku, jest bobas i serduszko, 6+1 wg USG, wg OM 6+4. Owulacja była z lewego jajnika, nie pamiętam jak ostatnio termin porodu 3 kwietnia ale będzie cesarka to wypadnie w marcu
Edit: dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę zdecydować czy chce robić Sanco czy Veracity- u mojego lekarza to najpopularniejsze badania. Na co się decydujecie? Poprzednim razem robiłam Nifty.
Edit: dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę zdecydować czy chce robić Sanco czy Veracity- u mojego lekarza to najpopularniejsze badania. Na co się decydujecie? Poprzednim razem robiłam Nifty.
Ostatnia edycja:
Rachelita
Mieszkasz w Polsce? Bo prenatalne to USG+PayPal, a Sanco, Nifty j Veracity są płatne. Mi jest szkoda pieniędzy na każde z tych trzech badań i jeśli coś będzie niepokoić lekarza to raczej zdecyduje się na amniopunkcjęJuż po wszystko w porządku, jest bobas i serduszko, 6+1 wg USG, wg OM 6+4. Owulacja była z lewego jajnika, nie pamiętam jak ostatnio termin porodu 3 kwietnia ale będzie cesarka to wypadnie w marcu
Kass_
Zaciekawiona BB
Osobiście chciałam robić NIFTY, ale mój lekarz powiedział, że jeżeli po USG perinatolog stwierdzi, że jest wszystko dobrze to testy z krwi tylko mnie zestresują, bo dadzą 97% pewności, że jest ok, a ja oczywiście będę chciała rozwiać te 3% wątpliwości. Poza tym jeżeli są wątpliwości to wysyłają na darmowe PAPPA,o ile dobrze zrozumiałam lekarza.
Slyszałam, że Veracity jest najszersze, ale myślę jak @Rachelita - pappe robię, jak coś wyjdzie nie tak w podwójnym, to raczej będę szła w kierunku amniopunkcji, jako że pozostałe to dalej statystka/nie 100% dokładność.Już po wszystko w porządku, jest bobas i serduszko, 6+1 wg USG, wg OM 6+4. Owulacja była z lewego jajnika, nie pamiętam jak ostatnio termin porodu 3 kwietnia ale będzie cesarka to wypadnie w marcu
reklama
laurelle
Tak w Polsce, wiem że są płatne ale dla mnie to must have. I będę znać płeć w 10tcMieszkasz w Polsce? Bo prenatalne to USG+PayPal, a Sanco, Nifty j Veracity są płatne. Mi jest szkoda pieniędzy na każde z tych trzech badań i jeśli coś będzie niepokoić lekarza to raczej zdecyduje się na amniopunkcję