Ja na środową.A ja niecierpliwie czekam do czwartku na wizytę,. Ktoś jeszcze czeka ze mną na czwartkową wizytę?
Przykro miJa niestety kolejny raz się żegnam z Wami i życzę, aby wszystko było dobrze :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na środową.A ja niecierpliwie czekam do czwartku na wizytę,. Ktoś jeszcze czeka ze mną na czwartkową wizytę?
Przykro miJa niestety kolejny raz się żegnam z Wami i życzę, aby wszystko było dobrze :*
Ja też mam w czwartek wizytęA ja niecierpliwie czekam do czwartku na wizytę,. Ktoś jeszcze czeka ze mną na czwartkową wizytę?
jaaA ja niecierpliwie czekam do czwartku na wizytę,. Ktoś jeszcze czeka ze mną na czwartkową wizytę?
Bardzo mi przykroJa niestety kolejny raz się żegnam z Wami i życzę, aby wszystko było dobrze :*
Podobno to normalne w 1 trymestrzew podbrzuszu takie bóle miesiączkowe …
Mimo że jesteśmy w skrajnie różnych sytuacjach - to trzymam za Ciebie kciuki, żeby dalej już szło po twojej myśli, żebyś była bezpieczna i zaopiekowana.Wiem na pewno, że nie poświęcę się. Praca jest ważniejsza a z każdym kilogramam tylko bym płakała