40milionowserc
Moderator
Daj znaćJa nadal czekam na wizytę na 9.8. Objawów jakichkolwiek brak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znaćJa nadal czekam na wizytę na 9.8. Objawów jakichkolwiek brak.
Daj znać. A jak Twoje nastawienie?Ja nadal czekam na wizytę na 9.8. Objawów jakichkolwiek brak.
Wiem na pewno, że nie poświęcę się. Praca jest ważniejsza a z każdym kilogramam tylko bym płakałaDaj znać. A jak Twoje nastawienie?
Ja to samo. Każdy najmniejszy ból i już panikuje. Mam straszne mdłości i ogólnie kiepsko się czujeJa to mam dziś jakiś kryzys… zmęczona jestem, bez siły plus boli mnie brzuch i się denerwuje tym.
A ja właśnie nic, i tym nic się też denerwujeJa to mam dziś jakiś kryzys… zmęczona jestem, bez siły plus boli mnie brzuch i się denerwuje tym.
ja mdłości wcale nie mam. Tylko ten ból brzucha … nospa poszła w ruchJa to samo. Każdy najmniejszy ból i już panikuje. Mam straszne mdłości i ogólnie kiepsko się czuje
Czujesz brzuch czy bardziej podbrzusze?? Ja wczoraj w pracy poczułam w podbrzuszu takie dwa mocniejsze ukłucia i się trochę przestraszyłam ale nie mam żadnego plamienia ani nic. Chyba jestem zbyt przewrażliwionaja mdłości wcale nie mam. Tylko ten ból brzucha … nospa poszła w ruch
w podbrzuszu takie bóle miesiączkowe …Czujesz brzuch czy bardziej podbrzusze?? Ja wczoraj w pracy poczułam w podbrzuszu takie dwa mocniejsze ukłucia i się trochę przestraszyłam ale nie mam żadnego plamienia ani nic. Chyba jestem zbyt przewrażliwiona
Ja tak czułam na samym początku i byłam pewna jednak będzie okres. Trzymam kciuki żeby przestałow podbrzuszu takie bóle miesiączkowe …