reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Jakie macie AMH? Czy wynik 5,99 nie wskazuje trochę na pcos?
Ja mam 1.2 i wydaje mi się mało choć w normie w moim wieku 😔
U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9

Może następnym razem
Aj tak mi przykro 🥺 Trzymaj się i tak jak Klemensa pisze w następnym cyklu będzie szczęśliwie 🍀
Nie ma niestety 🫣
MamaR zamilkła już Nas nie lubi chyba 🤪😁
W pracy byłam więc nie mogę telefonu śledzić. Śmieszne jest to że dziś byłam w koszulce z okazji Dnia Sw Patryka i pytali mnie czy będę mieć syna Patryka 🤣 Powiedziałam że pracuje nad tym haha

Taka sytuacja 🫣

Załączniki

• Screenshot_2025-03-17-15-49-39-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-03-17-15-49-39-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    158,2 KB · Wyświetleń: 158
Czuję się słabo i jest mi w trzon przykro 😔
Testowałam w sobotę wieczorem dopiero, jak wróciłam z uczelni, to było już biało. Wczoraj zaspałam na zajęcia, więc nie testowałam, a jak wróciłam, to nie chciałam sobie dodatkowo pogarszać humoru. Koleżanka z roku ledwo świętowała pierwsze urodziny swojego dziecka (dosłownie, kilka dni wcześniej), a już jest na półmetku kolejnej ciąży. I wczoraj mnie mega uderzyło, że ciężko mi nawet patrzeć na jej rosnący brzuch, mimo że się kumplujemy bardzo i naprawdę się cieszę. Ale ja też już miałam być w ciąży… 😓 Czuję się gorsza i jakaś wybrakowana, jakby to była moja wina. Tylko za cholerę nie wiem, co jest przyczyną poza drobnymi problemami tu i tam.
Tule mocno :( ❤️ też miałam taką sytuację że koleżanka była w ciąży,ja w tym czasie zaliczyłam biochem.byla różnica kilku miesięcy.ale do tej pory jak patrzę na jej córkę mam w głowie że moje dziecko byłoby w tym samym wieku i zawsze boli tak samo :( ona już zdążyła urodzić drugie,które żeby było śmieszniej było wpadką..a ja nadal tkwię w tym samym miejscu...
Ja przed chwilą sikałam i mega blada ledwo widoczna kreska,także resztki Ovi..i już chyba też straciłam nadzieję że coś się tam pojawi

reklama
Do góry