reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Jakie macie AMH? Czy wynik 5,99 nie wskazuje trochę na pcos?
Ja mam 1.2 i wydaje mi się mało choć w normie w moim wieku 😔
U mnie biochem tak jak myślałam
13.03 beta 6.8
15.03 beta 13.31
17.03 beta 12.9

Może następnym razem
Aj tak mi przykro 🥺 Trzymaj się i tak jak Klemensa pisze w następnym cyklu będzie szczęśliwie 🍀
Nie ma niestety 🫣
MamaR zamilkła już Nas nie lubi chyba 🤪😁
W pracy byłam więc nie mogę telefonu śledzić. Śmieszne jest to że dziś byłam w koszulce z okazji Dnia Sw Patryka i pytali mnie czy będę mieć syna Patryka 🤣 Powiedziałam że pracuje nad tym haha

Taka sytuacja 🫣

Załączniki

• Screenshot_2025-03-17-15-49-39-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-03-17-15-49-39-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    158,2 KB · Wyświetleń: 133
Czuję się słabo i jest mi w trzon przykro 😔
Testowałam w sobotę wieczorem dopiero, jak wróciłam z uczelni, to było już biało. Wczoraj zaspałam na zajęcia, więc nie testowałam, a jak wróciłam, to nie chciałam sobie dodatkowo pogarszać humoru. Koleżanka z roku ledwo świętowała pierwsze urodziny swojego dziecka (dosłownie, kilka dni wcześniej), a już jest na półmetku kolejnej ciąży. I wczoraj mnie mega uderzyło, że ciężko mi nawet patrzeć na jej rosnący brzuch, mimo że się kumplujemy bardzo i naprawdę się cieszę. Ale ja też już miałam być w ciąży… 😓 Czuję się gorsza i jakaś wybrakowana, jakby to była moja wina. Tylko za cholerę nie wiem, co jest przyczyną poza drobnymi problemami tu i tam.
Tule mocno :( ❤️ też miałam taką sytuację że koleżanka była w ciąży,ja w tym czasie zaliczyłam biochem.byla różnica kilku miesięcy.ale do tej pory jak patrzę na jej córkę mam w głowie że moje dziecko byłoby w tym samym wieku i zawsze boli tak samo :( ona już zdążyła urodzić drugie,które żeby było śmieszniej było wpadką..a ja nadal tkwię w tym samym miejscu...
Ja przed chwilą sikałam i mega blada ledwo widoczna kreska,także resztki Ovi..i już chyba też straciłam nadzieję że coś się tam pojawi

reklama
Do góry