poziomkowa00
Fanka BB :)
Hahaha oni na podstawie poprzedniego miesiąca już jej prognozę wizyt wyliczyliTo samo napisałam w tym samym czasie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha oni na podstawie poprzedniego miesiąca już jej prognozę wizyt wyliczyliTo samo napisałam w tym samym czasie![]()
U mnie wyglądało to tak, że zrobiłam test,tego samego dnia betę.a po 2 dniach dostałam "okres"i beta już spadała.Ciekawe kiedy okres dostanę.. jak to jest po biochemach?
Ja przy ciazy biochemicznej dostałam okres mocniejszy po paru dniach od daty spodziewanej miesiączki i potem cykle jak zawsze.Ciekawe kiedy okres dostanę.. jak to jest po biochemach?
Nie dałNo ten duży pęcherzyk na prawym rzeczywiście jakoś dziwnie wyglądaMoże się zapada? Albo owulacja lada moment będzie? Nie dostałaś Ovi w końcu?
Ta diagnostyka zawsze w ciula leciTaka sytuacja![]()
Kurczę to co za testy dorwałaśBeta <2.3Dziś 8dpo to jeszcze jakaś mała nadzieja jest
W środę zaś beta będzie - a co ! Wyniku progesteronu jeszcze nie ma.
Ja po prostu widzę kreski fabryczneKurczę to co za testy dorwałaś![]()
Ja miałam wydłużony kolejny cyklCiekawe kiedy okres dostanę.. jak to jest po biochemach?