reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ja pierwsze dwie kreski zobaczyłam po 22mc starań 🙄 biochem, 7mc później się udało i mam jedno dziecko. Od czasu starań o drugie (czerwiec 23r. Miałam biochem w październiku 23r i ektopową w grudniu 23r.
Mój mąż nie chce badać nasienia (uważa ,że nie ma na to czasu i pieniędzy,co ludzie powiedzą i,że 4 razy byłam w ciąży to nie jest "tak źle") także jestem w kropce i tylko łut szczęścia mi został albo odpuszczenie i pogodzenie się z tym ,że Babaś będzie jedynaczką i świat się przecież nie zatrzyma...😕
Bardzo was ściskam :(

reklama
Dla mnie w tym momencie staranie się o ciążę jest “egzotyczne”. Dosyć śmieszne było to, że jak byłam ostatnio u androloga endokrynologa, to nie mogłam odpowiedzieć nawet na pytanie czy mieliśmy problemy z zajściem w ciążę. Bo nie wiem czy to był lud szczęścia.
Bardzo bardzo dziewczyny wam współczuję, że musicie przez to przechodzić i każdej z osobna daje uścisk.

Ja też bardzo Wam Dziewczyny współczuję...długie miesiące starań, potem ogromna radość...trwająca tylko chwilę...przytulam Każdą z Was 🩷

reklama
Ja zarówno w tym cyklu jak i w poprzednim, robiąc co 24h, to właśnie nisko nisko i nagle pik i znowu nisko, można przegapić 🙈
oj prawda! ja w ogóle myślałam, że już nic nie wyjdzie, bo cały czas identyczne te testy, a tu nagle pik i znowu powrót na ten sam poziom intensywności co przed pikiem

Załączniki

• IMG_20250305_140920.jpg
    IMG_20250305_140920.jpg
    845,6 KB · Wyświetleń: 57
Do góry