reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
No a u mnie robienie testów owulacyjnych wygląda mniej więcej tak 😅 i bądź tu mądry człowieku.jak niektóre wyglądają jakby zaraz miał być pik a ja owulację mam zazwyczaj w okolicach 18-19dc.czasem się zdarza nawet w 28dc. Drugi cykl już pije zioła ojca sroki i zaczęłam brać ovarin więc może trochę skrócą mi się te cykle.testy robię bo zostały mi 3 opakowania z zeszłego miesiąca ale nie sądzę żeby mi jakoś miały pomóc 😅
A Ty nie masz przypadkiem PCOS?

Aye Aye Yes GIF by Pudgy Penguins

@DomkaAtomka

No daj spokój 😅 myślałam że w poprzednim cyklu była masakra.ale wtedy były jasne,potem pik(ten fałszywy)potem jasne i potem ciemniejsze ale piku nie wyłapałm a owulacja była 😅 ale w tym to wgl hardcore 😅
Robię je z czystej ciekawości jak to będzie teraz wyglądało bo oczywiście bez monitoringu u mnie się nie obejdzie
A Ty nie masz przypadkiem PCOS?
Tak mam PCO.lewy jajnik jest policystczny,prawy jest okej.z badań krwi też miałam zaburzony stosunek LH:FSH bodajże 1,2.podwyższoną prolaktynę i testosteron.z tym że te badania wykonywałam właśnie 3 lata temu gdy zaczynaliśmy starania.od tamtego czasu jestem na diecie z niskim indeksem,brałam masę witamin.i owulację wróciły bo wcześniej miałam je bardzo rzadko.teraz są co miesiąc i o dziwo właśnie w zeszłym cyklu była z tego lewego jajnika a lekarz stwierdził że on nie widzi tam żadnych cech pco🤔 i tak się zastanawiam czy to się mogło jakoś cofnąć/zatrzymać ? Jeśli teraz się nie uda to w następnym cyklu powtórzę chyba te badania jeszcze raz bo nie daje mi to spokoju.no ale po testach owu widać że to lh u mnie strasznie skacze

Tak mam PCO.lewy jajnik jest policystczny,prawy jest okej.z badań krwi też miałam zaburzony stosunek LH:FSH bodajże 1,2.podwyższoną prolaktynę i testosteron.z tym że te badania wykonywałam właśnie 3 lata temu gdy zaczynaliśmy starania.od tamtego czasu jestem na diecie z niskim indeksem,brałam masę witamin.i owulację wróciły bo wcześniej miałam je bardzo rzadko.teraz są co miesiąc i o dziwo właśnie w zeszłym cyklu była z tego lewego jajnika a lekarz stwierdził że on nie widzi tam żadnych cech pco🤔 i tak się zastanawiam czy to się mogło jakoś cofnąć/zatrzymać ? Jeśli teraz się nie uda to w następnym cyklu powtórzę chyba te badania jeszcze raz bo nie daje mi to spokoju.no ale po testach owu widać że to lh u mnie strasznie skacze
Sorki że tak się rozpisałam ale mam wrażenie że im dalej w to idę to wiem,że coraz mniej wiem 🤯

reklama
Do góry