reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
No a u mnie robienie testów owulacyjnych wygląda mniej więcej tak 😅 i bądź tu mądry człowieku.jak niektóre wyglądają jakby zaraz miał być pik a ja owulację mam zazwyczaj w okolicach 18-19dc.czasem się zdarza nawet w 28dc. Drugi cykl już pije zioła ojca sroki i zaczęłam brać ovarin więc może trochę skrócą mi się te cykle.testy robię bo zostały mi 3 opakowania z zeszłego miesiąca ale nie sądzę żeby mi jakoś miały pomóc 😅
A Ty nie masz przypadkiem PCOS?

Aye Aye Yes GIF by Pudgy Penguins

@DomkaAtomka

No daj spokój 😅 myślałam że w poprzednim cyklu była masakra.ale wtedy były jasne,potem pik(ten fałszywy)potem jasne i potem ciemniejsze ale piku nie wyłapałm a owulacja była 😅 ale w tym to wgl hardcore 😅
Robię je z czystej ciekawości jak to będzie teraz wyglądało bo oczywiście bez monitoringu u mnie się nie obejdzie
A Ty nie masz przypadkiem PCOS?
Tak mam PCO.lewy jajnik jest policystczny,prawy jest okej.z badań krwi też miałam zaburzony stosunek LH:FSH bodajże 1,2.podwyższoną prolaktynę i testosteron.z tym że te badania wykonywałam właśnie 3 lata temu gdy zaczynaliśmy starania.od tamtego czasu jestem na diecie z niskim indeksem,brałam masę witamin.i owulację wróciły bo wcześniej miałam je bardzo rzadko.teraz są co miesiąc i o dziwo właśnie w zeszłym cyklu była z tego lewego jajnika a lekarz stwierdził że on nie widzi tam żadnych cech pco🤔 i tak się zastanawiam czy to się mogło jakoś cofnąć/zatrzymać ? Jeśli teraz się nie uda to w następnym cyklu powtórzę chyba te badania jeszcze raz bo nie daje mi to spokoju.no ale po testach owu widać że to lh u mnie strasznie skacze

Tak mam PCO.lewy jajnik jest policystczny,prawy jest okej.z badań krwi też miałam zaburzony stosunek LH:FSH bodajże 1,2.podwyższoną prolaktynę i testosteron.z tym że te badania wykonywałam właśnie 3 lata temu gdy zaczynaliśmy starania.od tamtego czasu jestem na diecie z niskim indeksem,brałam masę witamin.i owulację wróciły bo wcześniej miałam je bardzo rzadko.teraz są co miesiąc i o dziwo właśnie w zeszłym cyklu była z tego lewego jajnika a lekarz stwierdził że on nie widzi tam żadnych cech pco🤔 i tak się zastanawiam czy to się mogło jakoś cofnąć/zatrzymać ? Jeśli teraz się nie uda to w następnym cyklu powtórzę chyba te badania jeszcze raz bo nie daje mi to spokoju.no ale po testach owu widać że to lh u mnie strasznie skacze
Sorki że tak się rozpisałam ale mam wrażenie że im dalej w to idę to wiem,że coraz mniej wiem 🤯

reklama
Do góry