reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
oj prawda! ja w ogóle myślałam, że już nic nie wyjdzie, bo cały czas identyczne te testy, a tu nagle pik i znowu powrót na ten sam poziom intensywności co przed pikiem
No a u mnie robienie testów owulacyjnych wygląda mniej więcej tak 😅 i bądź tu mądry człowieku.jak niektóre wyglądają jakby zaraz miał być pik a ja owulację mam zazwyczaj w okolicach 18-19dc.czasem się zdarza nawet w 28dc. Drugi cykl już pije zioła ojca sroki i zaczęłam brać ovarin więc może trochę skrócą mi się te cykle.testy robię bo zostały mi 3 opakowania z zeszłego miesiąca ale nie sądzę żeby mi jakoś miały pomóc 😅

Załączniki

• IMG_20250305_152559.jpg
    IMG_20250305_152559.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 42
No a u mnie robienie testów owulacyjnych wygląda mniej więcej tak 😅 i bądź tu mądry człowieku.jak niektóre wyglądają jakby zaraz miał być pik a ja owulację mam zazwyczaj w okolicach 18-19dc.czasem się zdarza nawet w 28dc. Drugi cykl już pije zioła ojca sroki i zaczęłam brać ovarin więc może trochę skrócą mi się te cykle.testy robię bo zostały mi 3 opakowania z zeszłego miesiąca ale nie sądzę żeby mi jakoś miały pomóc 😅
O kurde, ale Cie w konia robią te testy 😮

O kurde, ale Cie w konia robią te testy 😮
No daj spokój 😅 myślałam że w poprzednim cyklu była masakra.ale wtedy były jasne,potem pik(ten fałszywy)potem jasne i potem ciemniejsze ale piku nie wyłapałm a owulacja była 😅 ale w tym to wgl hardcore 😅
Robię je z czystej ciekawości jak to będzie teraz wyglądało bo oczywiście bez monitoringu u mnie się nie obejdzie

reklama
Mi leci 17 miesiąc starań, już powinniśmy coś z mężem robić ale szczerze mówiąc zero zapału i entuzjazmu, także podziwiam was dziewczyny. U mnie tyle razy się nie udało, że mi się już nawet nie chce próbować
Kochana, nam już prawie 4 lata nie wychodzi. I przechodziłam przez ten czas przez różne etapy, w tym totalnego zwątpienia i bezsilności. Momentami zdawało mi się, że zostaje mi tylko pogodzić się z tym, że nigdy nie będziemy mieli nawet jednego dziecka. Ale wiele historii tutaj pokazuje, że nie można się poddawać! Czasem wystarczy sobie zrobić przerwę, trochę oderwać głowę od tematu, zmienić perspektywę. A potem wrócić ze zdwojoną siłą 💪🏻
Wiesz jaka jest u Was przyczyna niepowodzeń (wybacz, że nie pamiętam jeśli już pisałaś 🫣)?

Do góry