darka_1987
Zaciekawiona BB
1 majaW to jeszcze masz chyba czas do okresu. Kiedy masz termin @?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 majaW to jeszcze masz chyba czas do okresu. Kiedy masz termin @?
Ja zrobiłam 3, dzień po dniu i wcale nie było jakiejś ekstra ciemnej kreski, mimo że beta rośnie dobrze, więc tym się tak bardzo nie sugeruj. Będę ciemnieć w swoim tempieDzisiejsze testy z rana, dwóch różnych firmOby tylko powoli ciemniały, ale wiem, że mogą ciemnieć powoli.
Widać!Hej
Ja wariatka oczywiście nie doczekałam do testowania w pon
Zrobiłam rano test…i kurde ale coś tam jest. Jak nie było ciąży to nigdy nic mi nie pokazywało. No ale już różne rzeczy tu czytałam więc na spokojnie zwłaszcza że to 8dpo, 27dc. Co sądzicie, wy coś widzicie? Czy to już wariactwo![]()
A jeśli Ci wyjdzie, to majowe poprowadze jaJa mogę majowe poprowadzić jeśli nie wyjdzie mi w niedzielę betka pozytywna![]()
Dokładnie odcień ma tescie nie zawsze odpowiada przyrostowi bety. U mnie rano dziś też nie było jakoś super wyraźnie, a beta przecież rośnie.Ja zrobiłam 3, dzień po dniu i wcale nie było jakiejś ekstra ciemnej kreski, mimo że beta rośnie dobrze, więc tym się tak bardzo nie sugeruj. Będę ciemnieć w swoim tempie
Widać!
Też tak myślę, jednym ciemnieją szybciej innym wolniej. Z córką tydzień po planowanej @ miałam jasna kreskę, także może tak byćJa zrobiłam 3, dzień po dniu i wcale nie było jakiejś ekstra ciemnej kreski, mimo że beta rośnie dobrze, więc tym się tak bardzo nie sugeruj. Będę ciemnieć w swoim tempie
Widać!
U mnie tak samo! Plamienia, potem nic i okresU mnie przez dwa cykle tak było że jakieś plamienie potem nic i dopiero później okres. Też robiłam sobie nadzieję że to może plamienie implantacyjne. Ale niestety.
Coś widaćTrzymam kciuki by to było to !
![]()
Też mi się wydaje, że to indywidualna kwestia. U mnie jeden dzień po planowanej miesiączce była z kolei gruba krecha, grubsza od kontrolnej.Też tak myślę, jednym ciemnieją szybciej innym wolniej. Z córką tydzień po planowanej @ miałam jasna kreskę, także może tak być![]()
Ból głowy to chyba paracetamol można, a mi na nudności generalnie pomagało wszystko co kwaśne np. kiwi, nektarynki, woda z cytryną.Dziewczyny jak radzić sobie z bólem głowy i nudnościami? Dzis jest masakra z jednym i drugim. Jakie leki można?