reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dzisiejsze testy z rana, dwóch różnych firm 😊 Oby tylko powoli ciemniały, ale wiem, że mogą ciemnieć powoli.
Ja zrobiłam 3, dzień po dniu i wcale nie było jakiejś ekstra ciemnej kreski, mimo że beta rośnie dobrze, więc tym się tak bardzo nie sugeruj. Będę ciemnieć w swoim tempie 😊
Hej
Ja wariatka oczywiście nie doczekałam do testowania w pon 😅
Zrobiłam rano test…i kurde ale coś tam jest. Jak nie było ciąży to nigdy nic mi nie pokazywało. No ale już różne rzeczy tu czytałam więc na spokojnie zwłaszcza że to 8dpo, 27dc. Co sądzicie, wy coś widzicie? Czy to już wariactwo 😁
Widać!

Ja zrobiłam 3, dzień po dniu i wcale nie było jakiejś ekstra ciemnej kreski, mimo że beta rośnie dobrze, więc tym się tak bardzo nie sugeruj. Będę ciemnieć w swoim tempie 😊

Widać!
Dokładnie odcień ma tescie nie zawsze odpowiada przyrostowi bety. U mnie rano dziś też nie było jakoś super wyraźnie, a beta przecież rośnie.
1000135020.jpg

Widać!
Też tak myślę, jednym ciemnieją szybciej innym wolniej. Z córką tydzień po planowanej @ miałam jasna kreskę, także może tak być 🤷‍♀️

Hej, ja byłam dzisiaj zbadać proga, musiałam swoje odstać w kolejce. Ogromne tłumy. Kusiło mnie, żeby zbadać też betę, ale uznałam, że nie chcę się nakręcać

reklama
Do góry