reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
U mnie dni płodne były na pełnej dużo śluzu płodnego, chęci i kucie w podbrzuszu mówię kurde może to będzie ten cykl💪🏻 i co bam właśnie zauważyłam podbarwiona krwią wydzielinę..😬 szlag by to trafił, a już myślałam że chociaż zatestuje wkoncu😬
17 dc i już mi nadzieje opadły 😔

Hej, @penguinlicious wpisz mnie proszę na testowanie na 25 marca.
W tym cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę, jestem ciekawa jak mi to pójdzie.
Jakoś tak mi ostatnio humor dopisuje (chyba wiosna!) więc zamierzam wykorzystać męża i chociaż do owulacji jeszcze trochę to trzonowanko już było 😈

Ach i w końcu udało nam się znaleźć immunologa blisko nas więc w poniedziałek mamy wizytę i w końcu ktoś spojrzy na nasze wyniki z Kato, bo leżą od miesięcy a my nie umiemy ich zinterpretować 💪

To trzeba było wrzucać, już dawno byśmy Ci pomogły w interpretacji 😄
No jakoś tak miałam wrażenie że dziewczyny które ogarniały te wyniki już powedrowaly na mamusie! Ale dobra, to wrzucę też tutaj jak wrócę do domu i jeśli będę miała jakieś zalecenia po wizycie to chętnie porównam z wami 😍

reklama
Do góry