reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Nie wiem, według testów pik był czwartek w nocy/piątek nad ranem. Byłam u ginekologa w czwartek i dowiedziałam się że na owulację się nie zbiera także zgłupiałam i już nic nie wiem. Według ginekologa jeśli owulacja była to była przed czwartkiem, ale na testach owu było blado.
To, że było blado, to tym się tak nie sugeruj. Mówiłaś, że dużo pijesz, ale to też po prostu kawałek papierka. Ale jakim cudem lekarka nie widziała czy owulacja była? To jeśli oceniła, że jeśli już, to wcześniej niż w czwartek - to na jakiej podstawie?

To, że było blado, to tym się tak nie sugeruj. Mówiłaś, że dużo pijesz, ale to też po prostu kawałek papierka. Ale jakim cudem lekarka nie widziała czy owulacja była? To jeśli oceniła, że jeśli już, to wcześniej niż w czwartek - to na jakiej podstawie?
Nie wiem, ta lekarka w ogóle była mało rozmowna i nic nie chciała mówić o owulacji. Na pytanie czy będzie albo była odpowiedziała że na pewno nie będzie, jeśli by miała być to już była ale nie ma pewności. I tyle. Ten cykl to jedna wielka zagadka.
Tak, dużo pije, ale były też jasne rano, jasne po południu kiedy starałam się nie pić. 😅 zobaczymy za tydzień czy ciąża jest czy nie, jak nie to trzeba się przygotowywać do kolejnego testowania i seksów 🙃😆

Kurcze…a mi się wydaje że się udało w tym cyklu. Zobaczymy co czas i testy pokażą ale tak mnie bolą piersi ze to nie może być przypadek 🤞🏻 (albo sobie coś wmawiam). Tak było w 1. ciąży, to był mój pierwszy objaw, testy białe ale stwierdziłam że to nie może być normalne i poszłam na betę i pozytyw 🤪
Zobaczymy czy będę się z siebie śmiała za kilka dni czy może jednak dobrze czytam sygnały

Kurcze…a mi się wydaje że się udało w tym cyklu. Zobaczymy co czas i testy pokażą ale tak mnie bolą piersi ze to nie może być przypadek 🤞🏻 (albo sobie coś wmawiam). Tak było w 1. ciąży, to był mój pierwszy objaw, testy białe ale stwierdziłam że to nie może być normalne i poszłam na betę i pozytyw 🤪
Zobaczymy czy będę się z siebie śmiała za kilka dni czy może jednak dobrze czytam sygnały
Oby Cię intuicja nie myliła 🤞🤞 🍀

reklama
Idę zaraz na betę, dzis dzień spodziewanej @
Jeszcze dla pewności zrobiłam sobie eksperyment.
Test niżej to jakiś bejbi test o czułości 25 z moczu nad ranem o 4:30 odlanego do pojemniczka. Test wyżej to apteo o czulosci od 10 ale z moczu z 7:00.
Zrobione w jednym momencie tylko z dwoch roznych próbek. Ten z bardziej rozcienczonego mocniejszy.
1000134999.jpg

Do góry