Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym przyjęła 15dcDziewczyny, mam pytanko! Kiedy u mnie był pik? 15 czy 16 dzień cyklu?![]()
noo właśnie tak się waham cały czasJa bym przyjęła 15dc![]()
No to kiedy by nie był pik to szanse na ciążę sąnoo właśnie tak się waham cały czas
ale w sumie staranka były od 13dc, dziś (17dc) trzeba będzie jeszcze powtórzyćmam nadzieję, że będzie z tego bobo
Nam po sono hsg kazali zrobic testy genetyczne dla obojga partnerów żeby ustalić skąd niskie amh w moim wieku i rozszerzone badania nasienia a potem dopiero IUIMam pytanie do tych z was które starają się już od dawna - jakie były kolejne kroki w czasie diagnostyki?
My jak wyleczyliśmy urea to dopiero poszliśmy do kliniki gdzie miałam zrobioną drożność (wyszedł jeden niedrożny) i dalej w sumie od razu nam proponowali iui. I tak się zastanawiam czy najpierw nie powinno być jakiejś histeroskopii na przykład?
Różne szkoły są. Histeroskopia to raczej nie jest takie sobie "badanie diagnostyczne" jak drożność.Mam pytanie do tych z was które starają się już od dawna - jakie były kolejne kroki w czasie diagnostyki?
My jak wyleczyliśmy urea to dopiero poszliśmy do kliniki gdzie miałam zrobioną drożność (wyszedł jeden niedrożny) i dalej w sumie od razu nam proponowali iui. I tak się zastanawiam czy najpierw nie powinno być jakiejś histeroskopii na przykład?