reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
U mnie dni płodne były na pełnej dużo śluzu płodnego, chęci i kucie w podbrzuszu mówię kurde może to będzie ten cykl💪🏻 i co bam właśnie zauważyłam podbarwiona krwią wydzielinę..😬 szlag by to trafił, a już myślałam że chociaż zatestuje wkoncu😬
17 dc i już mi nadzieje opadły 😔

Hej, @penguinlicious wpisz mnie proszę na testowanie na 25 marca.
W tym cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę, jestem ciekawa jak mi to pójdzie.
Jakoś tak mi ostatnio humor dopisuje (chyba wiosna!) więc zamierzam wykorzystać męża i chociaż do owulacji jeszcze trochę to trzonowanko już było 😈

Ach i w końcu udało nam się znaleźć immunologa blisko nas więc w poniedziałek mamy wizytę i w końcu ktoś spojrzy na nasze wyniki z Kato, bo leżą od miesięcy a my nie umiemy ich zinterpretować 💪

To trzeba było wrzucać, już dawno byśmy Ci pomogły w interpretacji 😄
No jakoś tak miałam wrażenie że dziewczyny które ogarniały te wyniki już powedrowaly na mamusie! Ale dobra, to wrzucę też tutaj jak wrócę do domu i jeśli będę miała jakieś zalecenia po wizycie to chętnie porównam z wami 😍

reklama
Do góry