reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

ja też ostatnia szansa na bobasa z 2025 🤭
zobaczymy co nam los przyniesie! 🍀
oby kwiecień był obsypany serduszkami ♥️
Jak według kalendarza jakbym okres miał przyjść 28.03 ( gdzie na pewno nie przyjdzie punktualnie po biochemie ) to termin wychodziłby na 2.01, więc musiałabym urodzić przed terminem by mieć dziecko z tego roku 😜 ale okres i tak przyjdzie dużo później , więc już szans nie mam 🤷‍♀️

reklama
To jeszcze dodam, że właśnie robię owulaki one step i dziś mam 10dc i zaczynają ciemnieć. Więc wygląda na to, że działają 😅
Kiedy masz transfer ? Czy możecie szaleć w łóżku przed transferem ? Czy jest zakaz ? Bo obczajam jedna laskę na insta i twierdzi że ma bliźnięta i jedno jest z in vitro a drugie naturalne.

Ale nawet mówię o ciążowych :) ja polecam easy@home, teraz owulaki mam one step, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić 😁 ciążowe też mam one step, po transferze będę testować.
Oczywiście jak wolisz z tymi testami, ale w rossku masz pinka za jakieś pewnie 8 Ziko, a ja za 30 PLN kupiłam chyba 15 ciążowych one step 😂 bo ja kocham sikać na testy
Ja też, dlatego teraz wydałam 100 zł za same apteczne testy ciążowe 🤯 dobrze, że testy owu kupiłam 25 sztuk na zapas. I zastanawiam się właśnie czy nie kupić tych ciążowych testo też w wielopaku😁 tylko teraz niewiadoma czy się dobrze wybarwiają , czy nie będą wadliwe i czy będą wiarygodne 😁

o widzisz, czyli owulacja bawi się z nami w kotka i myszkę 🤣
u mnie ostatnio pik był 15/16dc więc szykowałam się podobnie 🤭 a tu mnie dziś test zaskoczył, że już tak się wybarwia. Czekam na pik ♥️
Ja w lutym to mialam cykl krótszy o 2 dni bo 26 dni, i ciekawe w którym dc miałam owulacje, bo nie robiłam testów, bo styczeń i luty była przerwa przy staraniach. A w grudniu cykl 33 dni 🫣

Kiedy masz transfer ? Czy możecie szaleć w łóżku przed transferem ? Czy jest zakaz ? Bo obczajam jedna laskę na insta i twierdzi że ma bliźnięta i jedno jest z in vitro a drugie naturalne.
W sobotę mam wizytę, więc się dowiem na pewno, ale myślę, że transfer będzie 7.04. ogólnie seks może być i nikt nam tego nie zabraniał 😁 a ta sytuacja, o której piszesz mogła miec miejsce - jeśli bliźnięta są dwujajowe, a podany był jeden zarodek, to nie ma innej opcji, że jedno było z ivf, a drugie naturalnie.
Ja też, dlatego teraz wydałam 100 zł za same apteczne testy ciążowe 🤯 dobrze, że testy owu kupiłam 25 sztuk na zapas. I zastanawiam się właśnie czy nie kupić tych ciążowych testo też w wielopaku😁 tylko teraz niewiadoma czy się dobrze wybarwiają , czy nie będą wadliwe i czy będą wiarygodne 😁
Miałam kiedyś testeo, wybarwialy się ok i nie miałam na nich fałszywych cieni.

reklama
Te z easyhome są spoko,u mnie tylko po zastrzyku były kreski.potem znalazłam jeszcze jeden jak miałam drugiego pod rząd pozytywnego pinka i na easyhome było bielutko więc nie pokazują fałszywych kresek 😁😁 moim zdaniem wybarwiają się super.teraz jeśli wgl będę testować to napewno tylko nimi 😅

Do góry