callina
Fanka BB :)
Czyli któreś testy mnie oszukująMoim zdaniem pik na górnym![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli któreś testy mnie oszukująMoim zdaniem pik na górnym![]()
Dobrze wiedzieć, to sobie kupię, żeby testować w kwietniuTe z easyhome są spoko,u mnie tylko po zastrzyku były kreski.potem znalazłam jeszcze jeden jak miałam drugiego pod rząd pozytywnego pinka i na easyhome było bielutko więc nie pokazują fałszywych kresekmoim zdaniem wybarwiają się super.teraz jeśli wgl będę testować to napewno tylko nimi
![]()
No to masz pika !!takie testy owu teraz
nie z pierwszego siku, bo wstaje koło 4/5 pierwszy raz
dwie różne firmy testów hmmm![]()
Jakieś 5 dni ale bardzo ale to bardzo mi się dłużyłoAaaa dobra !!Źle Cię zrozumiałam
no to jest nadzieja, że w kwietniu mi się uda
I że ten okres przyjdzie w piątek a nie za 2 tygodnie
( choć wgl nie czuje się na okres, w sumie nic dziwnego ).
A jak długo Ci sie "spóźnił " ten okres po biochemie ?
podziałane ranoNo to masz pika !!Działajcie dziś i jutro
![]()
Niekoniecznie oszukują, mogą się gorzej wybarwiać, bo w sumie i dolny ma ciemną kreskę, która jakbyś pewnie porównała z kolejnymi testami, tej samej firmy to już będą janiejsze, czyli i tutaj byłby pikCzyli któreś testy mnie oszukują![]()
Nie, moim zdaniem na obu jest pik. Pik jest wtedy jeśli kreska testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna lub ciemniejsza niz kontrolna. Tak pisze nawet na opakowaniach testów owu.Czyli któreś testy mnie oszukują![]()
To u mnie beta 16 była jak już miałam krwawienie, 3 dni po terminie miesiączkiMi przy becie 10 okres przyszedł tydzień po spodziewanej dacie
Dokładnie, dlatego jak np są mocne kreski a nie ma pika to też dobrze przyjąć poprawkę na to, że po prostu test się gorzej wybarwil i na teście innej firmy by był pik i ta owulacja się pojawi.Niekoniecznie oszukują, mogą się gorzej wybarwiać, bo w sumie i dolny ma ciemną kreskę, która jakbyś pewnie porównała z kolejnymi testami, tej samej firmy to już będą janiejsze, czyli i tutaj byłby pik![]()
Eee, to całkiem spoko, myślałam, że te czekanie trwało dłużejJakieś 5 dni ale bardzo ale to bardzo mi się dłużyło![]()