Patii26
Fanka BB :)
To jakby u mnie faktycznie się udało to mamy termin na ten sam dzieńNa 1.01 mi większość kalkulatorów pokazuje
Wow, ale super, widać !!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jakby u mnie faktycznie się udało to mamy termin na ten sam dzieńNa 1.01 mi większość kalkulatorów pokazuje
Wow, ale super, widać !!
i ja jestem!No jestrozowa kreseczka....
Trzymam kciuki!
Ps. Ja tu naprawdę zostanę sama...
To przez tą pozytywną energię i optymizm
Tak co 48 h przyrost dwa razy mi wyszedł 170% Już więcej nie badam tylko zobaczę co będzie na USG. Też te przyrosty są różne u różnych osób więc jak kalkulator pokazuje , że w normie to tego trzeba się trzymać :-)Dzięki, bo tak się zastanawiam właśnie jaki przyrost jest zadowalający, oczywiścieznam normy 66% i 110% dla 2 czy 3 dni, alechodzi mi o takie realne do osiagniecia. U Ciebie było co 48godzin średnio te 170 % prawda?
Może poprowadzisz majówki żeby przynieść szczęście kolejnym dziewczynom?
Byłabym się, że to pecha przyniesie ale trzymam za Was wszystkie mocno kciuki byście też miałyMoże poprowadzisz majówki żeby przynieść szczęście kolejnym dziewczynom?![]()
(nie wiem czy to zgodne z regulaminem hihi ale taka ręką do prowadzenia wątku, że żal nie poprosić)
DziękujęTo przez tą pozytywną energię i optymizm![]()
Tak, grudzień był też przepiękny wgrudzień był też taki bardzo ładny , nawet dziewczyny się tutaj śmiały że przyniosłam szczęściei chyba dlatego uśmiechnęło się do mnie to szczęście w styczniu haha
KusiszByłabym się, że to pecha przyniesie ale trzymam za Was wszystkie mocno kciuki byście też miałyprzy swoich nickach. No i moja teoria mówiąca, że kto prowadzi kreski - szybko zachodzi w ciążę się sprawdza więc śmiało wpisywać się do prowadzenia majówek
![]()
Że @MamaR miałaby prowadzić wątek ? W sumie mogłaby gdyby Jej się chciałoMoże poprowadzisz majówki żeby przynieść szczęście kolejnym dziewczynom?
(nie wiem czy to zgodne z regulaminem hihi ale taka ręką do prowadzenia wątku, że żal nie poprosić)
Ostatnio tak bywało , racja. Klaudia , Pingwinek teraz TyByłabym się, że to pecha przyniesie ale trzymam za Was wszystkie mocno kciuki byście też miałyprzy swoich nickach. No i moja teoria mówiąca, że kto prowadzi kreski - szybko zachodzi w ciążę się sprawdza więc śmiało wpisywać się do prowadzenia majówek
![]()