reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

ja też ostatnia szansa na bobasa z 2025 🤭
zobaczymy co nam los przyniesie! 🍀
oby kwiecień był obsypany serduszkami ♥️
Jak według kalendarza jakbym okres miał przyjść 28.03 ( gdzie na pewno nie przyjdzie punktualnie po biochemie ) to termin wychodziłby na 2.01, więc musiałabym urodzić przed terminem by mieć dziecko z tego roku 😜 ale okres i tak przyjdzie dużo później , więc już szans nie mam 🤷‍♀️

reklama
To jeszcze dodam, że właśnie robię owulaki one step i dziś mam 10dc i zaczynają ciemnieć. Więc wygląda na to, że działają 😅
Kiedy masz transfer ? Czy możecie szaleć w łóżku przed transferem ? Czy jest zakaz ? Bo obczajam jedna laskę na insta i twierdzi że ma bliźnięta i jedno jest z in vitro a drugie naturalne.

Ale nawet mówię o ciążowych :) ja polecam easy@home, teraz owulaki mam one step, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić 😁 ciążowe też mam one step, po transferze będę testować.
Oczywiście jak wolisz z tymi testami, ale w rossku masz pinka za jakieś pewnie 8 Ziko, a ja za 30 PLN kupiłam chyba 15 ciążowych one step 😂 bo ja kocham sikać na testy
Ja też, dlatego teraz wydałam 100 zł za same apteczne testy ciążowe 🤯 dobrze, że testy owu kupiłam 25 sztuk na zapas. I zastanawiam się właśnie czy nie kupić tych ciążowych testo też w wielopaku😁 tylko teraz niewiadoma czy się dobrze wybarwiają , czy nie będą wadliwe i czy będą wiarygodne 😁

o widzisz, czyli owulacja bawi się z nami w kotka i myszkę 🤣
u mnie ostatnio pik był 15/16dc więc szykowałam się podobnie 🤭 a tu mnie dziś test zaskoczył, że już tak się wybarwia. Czekam na pik ♥️
Ja w lutym to mialam cykl krótszy o 2 dni bo 26 dni, i ciekawe w którym dc miałam owulacje, bo nie robiłam testów, bo styczeń i luty była przerwa przy staraniach. A w grudniu cykl 33 dni 🫣

Kiedy masz transfer ? Czy możecie szaleć w łóżku przed transferem ? Czy jest zakaz ? Bo obczajam jedna laskę na insta i twierdzi że ma bliźnięta i jedno jest z in vitro a drugie naturalne.
W sobotę mam wizytę, więc się dowiem na pewno, ale myślę, że transfer będzie 7.04. ogólnie seks może być i nikt nam tego nie zabraniał 😁 a ta sytuacja, o której piszesz mogła miec miejsce - jeśli bliźnięta są dwujajowe, a podany był jeden zarodek, to nie ma innej opcji, że jedno było z ivf, a drugie naturalnie.
Ja też, dlatego teraz wydałam 100 zł za same apteczne testy ciążowe 🤯 dobrze, że testy owu kupiłam 25 sztuk na zapas. I zastanawiam się właśnie czy nie kupić tych ciążowych testo też w wielopaku😁 tylko teraz niewiadoma czy się dobrze wybarwiają , czy nie będą wadliwe i czy będą wiarygodne 😁
Miałam kiedyś testeo, wybarwialy się ok i nie miałam na nich fałszywych cieni.

reklama
Te z easyhome są spoko,u mnie tylko po zastrzyku były kreski.potem znalazłam jeszcze jeden jak miałam drugiego pod rząd pozytywnego pinka i na easyhome było bielutko więc nie pokazują fałszywych kresek 😁😁 moim zdaniem wybarwiają się super.teraz jeśli wgl będę testować to napewno tylko nimi 😅

Do góry