MamaR
Fanka BB :)
Do prowadzenia kresek ?Ja się zapisuję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do prowadzenia kresek ?Ja się zapisuję![]()
Nieeee, do wątkuDo prowadzenia kresek ?![]()
Aaaa dobra !!W sensie że w listopadzie był Biochem i grudniowy okres przyszedł sobie później niż powinienw styczniu już nie zdążył
![]()
Uuu, konkretną krechamój owulacyjny dziś, 11dc![]()
Ja miałam pik w 13dc i owulke w 14dc w marcu. A w grudniu miałam pik dopiero 20-21 dc pikostatnio tu komuś zazdrościłam owulacji w 12/13 dca może i u mnie się tak zdarzyć
![]()
kocham maj więc jak teraz się nie uda to mogę majoweIm bliżej kwietnia tym bardziej mam wątpliwości czy podołamA Ty nie chcesz prowadzić kresek ?
na to liczęUuu, konkretną krechapik może być już jutro
![]()
Ja forum też tylko na telefonie i to jeszcze na przeglądarce, nie na aplikacji, bo mi łatwiej takZapisać się możesz skoro były sexy. Na ławeczkę się nie kwalifikujesz
Czy jest ktoś kto chce prowadzić kreski kwietniowe ? Ja się wstępnie zgłosiłam ale jak jest ktoś chętny to oddam z przyjemnością. Używam forum tylko na telefonie i nie wiem czy ogarnę pierwszą stronę![]()
Umowa stoikocham maj więc jak teraz się nie uda to mogę majoweja tutaj jestem krótko na kreskach
muszę się jeszcze podszkolić
![]()
Pomogę jak będzie potrzebaIm bliżej kwietnia tym bardziej mam wątpliwości czy podołamA Ty nie chcesz prowadzić kresek ?