reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Aniqa1 Taki ten koszyk. płozy poskładane na rzecz transportu:)
Posłalam brata zeby zakupił bo własnie poorientowałam sie w cenach i mysle ze to dobra okazja byla:) jeszcze dokupie sobie posciel jakas kolorkową :)

Załączniki

• IMG-20190110-WA0004.jpg
    IMG-20190110-WA0004.jpg
    188,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Hej hej, jestem dzisiaj po wizycie, wszystko dobrze :) Mała waży 630 g.
@AnnaDd88 250 zł za kosz Mojżesza to dobra cena, ja bym brała :)
Wczoraj wogole zaczęłam przeglądać ciuszki po córce mojej i jakaś taka zielona się czuje :) nie potrafię ocenić, co się przyda a co nie. Starsza rodzilam zima, więc wiele tych malutkich ciuszków się nie przyda
Supwler że wizyta udana:)!!

To dam znać jak mi poszlo:)))))... jesli przetrwam:))...oj to duze Te Wasze dzieci to moja w 22tc miala 3900:) hmm no ale moze to ta rozbierznosc terminow badan ze Wasze takie spore:))).. albo nadrobi dopiero:D heh wlasnie mnie ładnie kopie jakbym nagrała filmik to by bylo widac idealnie;)... Ja do szkoly rodzenia chce isc chocby dla wyjscia z domu;)
Jak w 22tc miałaś 3900 to urodzisz dziecko co będzie mieć 10 kg :D :D domyślam się że miało być 390 :p

Ładny kosz, też się nastawialam że kupię, bo ze starsza córka miałam i fajnie się sprawdził, ale chyba kasy nie styknie ;/ szkoda mi, ale chyba wolę zainwestować w lepszy wózek, zawsze gondole mogę potraktować jako kosz Mojżesza, bo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

Ale pikny ten kosz mojzesza :-) jakbym miala swoj dom i duzo przestrzeni to na bank bym taki sobie sprawila. A tak to ja poluje na dostawke do lozka ktora moze robic za turystyczne lozeczko:)

Ale pikny ten kosz mojzesza :-) jakbym miala swoj dom i duzo przestrzeni to na bank bym taki sobie sprawila. A tak to ja poluje na dostawke do lozka ktora moze robic za turystyczne lozeczko:)
to też bedzie dla mnie robic za dostawke do lozka... co prawda za sciana w pokoju mamu urzadzic pokoj dzieciecy ale nie wiem czy dziecko bedzie tam przebywac od poczatku. raczej nie... :). u nas ten plus własnie ze mieszkamy w domu to mamy miejsca dosc a kosz tez kupilam bo chcialsm cos mobilnego w razie przebywania na dole w kuchni.

Dziewczyny jak już będziecie się szkolić to czekam na relacje. Może jakieś nowości co do pielęgnacji będą i inne doniesienia amerykańskiego towarzystwa pediatrii :-D

No. Przy synu było, żeby odbijać, kąpać codziennie, pępek wacikami z alkoholem? przebierać, sudocrem.. A z córką nakupiłam sudokremu i było "nie, nie..teraz linomag, albo alantan ", nie trzeba odbijać, a na wszystko dobry octenispet no i kąpiel co dwa, albo nawet trzy dni :po_O8-)

@AnnaDd88 kupuj kosz. To fajna rzecz jest.

@Aniqa1 gratuluję udanej wizyty.

reklama
Franka teraz octenisept jest beee i powrócił spirytus ;-)

Chyba też mają zmienić słoiki dla dzieci i nie ma być tych od 4 miesiąca ;-)

Do góry