AnnaDd88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Supwler że wizyta udana!!Hej hej, jestem dzisiaj po wizycie, wszystko dobrze Mała waży 630 g.
@AnnaDd88 250 zł za kosz Mojżesza to dobra cena, ja bym brała
Wczoraj wogole zaczęłam przeglądać ciuszki po córce mojej i jakaś taka zielona się czuje nie potrafię ocenić, co się przyda a co nie. Starsza rodzilam zima, więc wiele tych malutkich ciuszków się nie przyda
Jak w 22tc miałaś 3900 to urodzisz dziecko co będzie mieć 10 kg domyślam się że miało być 390To dam znać jak mi poszlo))))... jesli przetrwam)...oj to duze Te Wasze dzieci to moja w 22tc miala 3900 hmm no ale moze to ta rozbierznosc terminow badan ze Wasze takie spore)).. albo nadrobi dopiero heh wlasnie mnie ładnie kopie jakbym nagrała filmik to by bylo widac idealnie... Ja do szkoly rodzenia chce isc chocby dla wyjscia z domu
haha tak jedno zero za duzo )). milo tak dzisiaj wszystkie sie rozgadalysmyJak w 22tc miałaś 3900 to urodzisz dziecko co będzie mieć 10 kg domyślam się że miało być 390
to też bedzie dla mnie robic za dostawke do lozka... co prawda za sciana w pokoju mamu urzadzic pokoj dzieciecy ale nie wiem czy dziecko bedzie tam przebywac od poczatku. raczej nie... . u nas ten plus własnie ze mieszkamy w domu to mamy miejsca dosc a kosz tez kupilam bo chcialsm cos mobilnego w razie przebywania na dole w kuchni.Ale pikny ten kosz mojzesza :-) jakbym miala swoj dom i duzo przestrzeni to na bank bym taki sobie sprawila. A tak to ja poluje na dostawke do lozka ktora moze robic za turystyczne lozeczko