reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ania pompuj pile i jazda :-) a jaka satysfakcja po tym... i dzieciatko ladnie dotleniasz ruchem :-) same plusy! Ja mam nagrany taki trening na usb i podlaczam sobie do tv i cwicze z mezem. Ja z pilka on z hantelkami:) jak znajdziesz jakis fajny to podeslij link.
jasne jak cos ciekawego wygrzebie:D

reklama
Hej hej, jestem dzisiaj po wizycie, wszystko dobrze :) Mała waży 630 g.
@AnnaDd88 250 zł za kosz Mojżesza to dobra cena, ja bym brała :)
Wczoraj wogole zaczęłam przeglądać ciuszki po córce mojej i jakaś taka zielona się czuje :) nie potrafię ocenić, co się przyda a co nie. Starsza rodzilam zima, więc wiele tych malutkich ciuszków się nie przyda

Co do szkoły rodzenia to sama nie wiem... W pierwszej ciąży nie byłam i jakoś dałam radę... Tera, nawet bym poszła, ale wiem że będę musiała chodzić sama bo mój malzon w pracy... Więc nie wiem czy sobie nie darowac

@AnnaDd88 od razu mowie... od cwiczen na pilce mialam taaaakieee zakwasy jak nigdy:D to sie tylko wydaje ze to takie lajtowe [emoji14]

Dzisiaj szperalam na jutubie czy cos nowego jest ale wszystkie opieraja sie na tym samym i w rezultacie zostalam przy swoich :)

Spodziewałam się, że mała będzie duża. Oza tym jest jakiś tydzień starsza, czyli tak jakby skończone ma 24 tyg, a nie 23.Starsza cora też była spora.
A Roki chyba przegapiłam-ile waży twoja panienka?

Spodziewałam się, że mała będzie duża. Oza tym jest jakiś tydzień starsza, czyli tak jakby skończone ma 24 tyg, a nie 23.Starsza cora też była spora.
A Roki chyba przegapiłam-ile waży twoja panienka?
Miałam prenatalne w 22+6 i było 606gr. Też wyszła o tydzień starsza niż to wynika z om. Lekarz powiedział że jak dotrwam do terminu to będzie 4kg :p

reklama
@AnnaDd88 od razu mowie... od cwiczen na pilce mialam taaaakieee zakwasy jak nigdy:D to sie tylko wydaje ze to takie lajtowe [emoji14]

Dzisiaj szperalam na jutubie czy cos nowego jest ale wszystkie opieraja sie na tym samym i w rezultacie zostalam przy swoich :)
To dam znać jak mi poszlo:)))))... jesli przetrwam:))...oj to duze Te Wasze dzieci to moja w 22tc miala 3900:) hmm no ale moze to ta rozbierznosc terminow badan ze Wasze takie spore:))).. albo nadrobi dopiero:D heh wlasnie mnie ładnie kopie jakbym nagrała filmik to by bylo widac idealnie;)... Ja do szkoly rodzenia chce isc chocby dla wyjscia z domu;)

Do góry