reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ania pompuj pile i jazda :-) a jaka satysfakcja po tym... i dzieciatko ladnie dotleniasz ruchem :-) same plusy! Ja mam nagrany taki trening na usb i podlaczam sobie do tv i cwicze z mezem. Ja z pilka on z hantelkami:) jak znajdziesz jakis fajny to podeslij link.
jasne jak cos ciekawego wygrzebie:D

reklama
Hej hej, jestem dzisiaj po wizycie, wszystko dobrze :) Mała waży 630 g.
@AnnaDd88 250 zł za kosz Mojżesza to dobra cena, ja bym brała :)
Wczoraj wogole zaczęłam przeglądać ciuszki po córce mojej i jakaś taka zielona się czuje :) nie potrafię ocenić, co się przyda a co nie. Starsza rodzilam zima, więc wiele tych malutkich ciuszków się nie przyda

Co do szkoły rodzenia to sama nie wiem... W pierwszej ciąży nie byłam i jakoś dałam radę... Tera, nawet bym poszła, ale wiem że będę musiała chodzić sama bo mój malzon w pracy... Więc nie wiem czy sobie nie darowac

@AnnaDd88 od razu mowie... od cwiczen na pilce mialam taaaakieee zakwasy jak nigdy:D to sie tylko wydaje ze to takie lajtowe [emoji14]

Dzisiaj szperalam na jutubie czy cos nowego jest ale wszystkie opieraja sie na tym samym i w rezultacie zostalam przy swoich :)

Spodziewałam się, że mała będzie duża. Oza tym jest jakiś tydzień starsza, czyli tak jakby skończone ma 24 tyg, a nie 23.Starsza cora też była spora.
A Roki chyba przegapiłam-ile waży twoja panienka?

Spodziewałam się, że mała będzie duża. Oza tym jest jakiś tydzień starsza, czyli tak jakby skończone ma 24 tyg, a nie 23.Starsza cora też była spora.
A Roki chyba przegapiłam-ile waży twoja panienka?
Miałam prenatalne w 22+6 i było 606gr. Też wyszła o tydzień starsza niż to wynika z om. Lekarz powiedział że jak dotrwam do terminu to będzie 4kg :p

reklama
@AnnaDd88 od razu mowie... od cwiczen na pilce mialam taaaakieee zakwasy jak nigdy:D to sie tylko wydaje ze to takie lajtowe [emoji14]

Dzisiaj szperalam na jutubie czy cos nowego jest ale wszystkie opieraja sie na tym samym i w rezultacie zostalam przy swoich :)
To dam znać jak mi poszlo:)))))... jesli przetrwam:))...oj to duze Te Wasze dzieci to moja w 22tc miala 3900:) hmm no ale moze to ta rozbierznosc terminow badan ze Wasze takie spore:))).. albo nadrobi dopiero:D heh wlasnie mnie ładnie kopie jakbym nagrała filmik to by bylo widac idealnie;)... Ja do szkoly rodzenia chce isc chocby dla wyjscia z domu;)

Do góry