reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Gosia u mnie jest albo 5tyg zajęcia dwa razy w tyg po dwie godziny, albo 10 tyg zajęcia 1 w tyg dwie godziny. Koszt 350 zł

Anna ja od prawie 9 lat mieszkam w uk :) a z okolic Limanowej mam meza :) pierwszego syna rodzilam w nowym saczu w szpitalu i jedno wiem na pewno ze jakbym miala rodzic drugi raz to tylko medikor [emoji23] nigdy w zyciu bym nie pojechala znow do naszego szpitala. Choc moze cos przez te prawie 10 lat sie zmienilo... mam nadzieje bo inaczej to wspolczuje kobietom ktore tam rodza.

Anna ja od prawie 9 lat mieszkam w uk :) a z okolic Limanowej mam meza :) pierwszego syna rodzilam w nowym saczu w szpitalu i jedno wiem na pewno ze jakbym miala rodzic drugi raz to tylko medikor [emoji23] nigdy w zyciu bym nie pojechala znow do naszego szpitala. Choc moze cos przez te prawie 10 lat sie zmienilo... mam nadzieje bo inaczej to wspolczuje kobietom ktore tam rodza.
Niby duzo standard sie podniósł :) a medikor zaczal byc przepelniony i personel nie nadąża:)... ja bardziej mysle o szpitalu w limanowej.. choc najchetniej pojechalabym do porodu do bielska bialej:p mam siostre pediatre i bym ją wziela ze sobą :D

Niby duzo standard sie podniósł :) a medikor zaczal byc przepelniony i personel nie nadąża:)... ja bardziej mysle o szpitalu w limanowej.. choc najchetniej pojechalabym do porodu do bielska bialej:p mam siostre pediatre i bym ją wziela ze sobą :D
O limanowej raczej dobre opinie chodza. Na pewno lepsze niz o naszym Saczu niestety. Fajnie musi byc miec siostre pediatre :) zazdroszcze

Roki kurcze to u mnie 300zl i zobaczymy jak wyjdzie z rozkladem zajec bo polozne mowily ze z tym sie dogadamy :-) widze co miasto to swoj cennik ma.

reklama
Ania pompuj pile i jazda :-) a jaka satysfakcja po tym... i dzieciatko ladnie dotleniasz ruchem :-) same plusy! Ja mam nagrany taki trening na usb i podlaczam sobie do tv i cwicze z mezem. Ja z pilka on z hantelkami:) jak znajdziesz jakis fajny to podeslij link.

Do góry