reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@Aniqa1 Taki ten koszyk. płozy poskładane na rzecz transportu:)
Posłalam brata zeby zakupił bo własnie poorientowałam sie w cenach i mysle ze to dobra okazja byla:) jeszcze dokupie sobie posciel jakas kolorkową :)

Załączniki

• IMG-20190110-WA0004.jpg
    IMG-20190110-WA0004.jpg
    188,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Hej hej, jestem dzisiaj po wizycie, wszystko dobrze :) Mała waży 630 g.
@AnnaDd88 250 zł za kosz Mojżesza to dobra cena, ja bym brała :)
Wczoraj wogole zaczęłam przeglądać ciuszki po córce mojej i jakaś taka zielona się czuje :) nie potrafię ocenić, co się przyda a co nie. Starsza rodzilam zima, więc wiele tych malutkich ciuszków się nie przyda
Supwler że wizyta udana:)!!

To dam znać jak mi poszlo:)))))... jesli przetrwam:))...oj to duze Te Wasze dzieci to moja w 22tc miala 3900:) hmm no ale moze to ta rozbierznosc terminow badan ze Wasze takie spore:))).. albo nadrobi dopiero:D heh wlasnie mnie ładnie kopie jakbym nagrała filmik to by bylo widac idealnie;)... Ja do szkoly rodzenia chce isc chocby dla wyjscia z domu;)
Jak w 22tc miałaś 3900 to urodzisz dziecko co będzie mieć 10 kg :D :D domyślam się że miało być 390 :p

Ładny kosz, też się nastawialam że kupię, bo ze starsza córka miałam i fajnie się sprawdził, ale chyba kasy nie styknie ;/ szkoda mi, ale chyba wolę zainwestować w lepszy wózek, zawsze gondole mogę potraktować jako kosz Mojżesza, bo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

Ale pikny ten kosz mojzesza :-) jakbym miala swoj dom i duzo przestrzeni to na bank bym taki sobie sprawila. A tak to ja poluje na dostawke do lozka ktora moze robic za turystyczne lozeczko:)

Ale pikny ten kosz mojzesza :-) jakbym miala swoj dom i duzo przestrzeni to na bank bym taki sobie sprawila. A tak to ja poluje na dostawke do lozka ktora moze robic za turystyczne lozeczko:)
to też bedzie dla mnie robic za dostawke do lozka... co prawda za sciana w pokoju mamu urzadzic pokoj dzieciecy ale nie wiem czy dziecko bedzie tam przebywac od poczatku. raczej nie... :). u nas ten plus własnie ze mieszkamy w domu to mamy miejsca dosc a kosz tez kupilam bo chcialsm cos mobilnego w razie przebywania na dole w kuchni.

Dziewczyny jak już będziecie się szkolić to czekam na relacje. Może jakieś nowości co do pielęgnacji będą i inne doniesienia amerykańskiego towarzystwa pediatrii :-D

No. Przy synu było, żeby odbijać, kąpać codziennie, pępek wacikami z alkoholem? przebierać, sudocrem.. A z córką nakupiłam sudokremu i było "nie, nie..teraz linomag, albo alantan ", nie trzeba odbijać, a na wszystko dobry octenispet no i kąpiel co dwa, albo nawet trzy dni :po_O8-)

@AnnaDd88 kupuj kosz. To fajna rzecz jest.

@Aniqa1 gratuluję udanej wizyty.

reklama
Franka teraz octenisept jest beee i powrócił spirytus ;-)

Chyba też mają zmienić słoiki dla dzieci i nie ma być tych od 4 miesiąca ;-)

Do góry